perjantai 19. syyskuuta 2014

Jumpsuitteja liukuhihnalta

Mun pienestä miehestä on taas kasvanut himpun verran isompi mies
ja kaikki vanhat kotijumpsit on jo aivan liian pieniä...
Tykkää niistä kuitenkin yli kaiken, joten niitä vanhoja liian pieniä on siitä huolimatta pidetty erittäin ahkerasti. Niitä kun ei ole saanut laittaa poiskaan ennenkuin on uusia tilalle.

Ei muuta kuin itseään niskasta kiinni ja kangaskaapille. Kaivelin sieltä kankaita, joita on riittävästi tai edes lähes riittävästi jumpsuitin ompelemiseen ja löytyihän niitä. 
Nopeasti pengottuna (lue pinon päältä otetut ekat mytyt) löytyi kolme hyvinkin jumpsuitiksi kelpaavaa kangasta... miten niin hamsteri :-)?

Kaikissa jumpsuissa on sama kaava, Ottobren kaava muokattu omanlaiseksi ja 
kankaana joustocollege.


Ensimmäiseksi valmistui ihan kotikäyttöön tarkoitettu erittäin värikäs jumpsuit. Kangas on joskus muutama vuosi sitten kangasvaihtareilla vaihdettu ja siitä asti marinoitu kaapissa odottaen sopivaa käyttökohdetta. 


Pikkujätkällä alkaa olla poseerausasennot kohdillaan ;-).


Toisena valmistui Ikasyrin vihreästä raitajoustocollegesta jumpsuit, tämäkin ihan kotikäyttöön. Tässä ei kangas ihan riittänyt niin piti valkoisesta joustocollarista lisäillä toinen hiha ja hupun osa. Huppu on vuoritettu jostain joskus tilatulla kuviotrikoolla.
Kovin oli pikkujätkä puvuista tohkeissaan ja meinasi hermostuakin kun äiti ei antanut pukea kumpaakaan näistä kodin ulkopuolelle. Oli siis pakko tehdä vielä edustusjumpsuitti, jonka kanssa tohtii mennä. Puku pääsikin päälle heti kun ompelukone oli tikannut viimeiset tikkinsä siihen.
Kankaana tässä Ikasyrin tähtijoustocollari, hupun vuorena JNY:n tähtitrikoo ja resorit Majapuulta.ps. Meillä oli aika hauskaa kuvaus-sessiolla ;-).

-Minna-


6 kommenttia:

 1. Ihanat jumppikset ja mitkä poseeraukset! Ihan huippuja kuvia! <3 Ja wau, miten olet saanut kuviot kohdistettua!

  VastaaPoista
 2. Ihanat ja kaikesta päätellen mieluisat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona, nämä on kyllä tosiaan olleet mieluisat. Meillä ei viime päivinä juuri muita ole pidetty ;-).

   Poista