sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Hurja hai söi kynät

Hui, hurja hai söi kynät!

Meillä on mieheni kanssa ilo ja kunnia olla viiden ihanan lapsen kummeja. Nyt kummilapsistamme kaksi hurrrrrjaa poikaa aloitti eskarin, niin pitihän heille ommella (esi)koulutielle penaalit. Ja mikä sen hurjempaa kuin hai! Niinpä kaksi hurjaa haita on nähty haukkaamassa suuret määrät puukyniä!
Kaava oma, idea Pinterestistä
Kankaat: Jätti-Rätti
Vetoketjut: Va-Rit


Haiden yläpuoli on farkkumaisesta, hieman hopeankimaltavasta kankaasta ja mahapuoli hopeisesta kankaasta. Haiden vuori eli sisuskalut on luonnollisesti punaiset ;) Eväät ja pyrstön täytin vanulla, jotta niistä tuli muhkeammat. Silmät on ommeltu kankaaseen kiinni käsin tekonahanpalasista.

Oppimisen iloa koulutielle M ja O!-Jaana-

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Minna :) Niin oli molempien lahjan saajienkin mielestä, joka ilahdutti kummitätiä :D

   Poista
 2. Nämä on huiput ja saavat niin hyvälle tuulellekin vielä! Itse törmäsin Pinterestissä sellaiseen hai-laukkuun, sekin oli hauska :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista, pitääkin googlettaa hai-laukku :)

   Poista
 3. Ihan huiput ja hurrrrjat! Ja varmasti poikien mieleen! :D Mun tyttö sai samantyylisellä idealla tehdyn pinkin kalapenaalin mun ystävältä taannoin - se on nyt eskarissa mukana ja hirmu tärkee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria :) Meidänkin eskarilainen tilasi itselleen hai-penaalin, mutta tällä kertaa en taida sitä toteuttaa... On tuo suunnitteilla olevien juttujen lista sen verran pitkä, että yhtään lisää en kaipaa ;)

   Poista
 4. Siis niiiiin söpöt! Vaikka samalla myös hurjatkin, tottakai. :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Maj :) Hai-penaalin kuvan netissä nähtyäni tuli välittömästi nuo kummipojat mieleen ja oli ihan pakko ommella :D

   Poista
 6. Nää on kyllä niin hienot että! Mun on pakko saada omakin työn alle mutta näyttävät sen verran työläiltä et saavat hetken odottaa inspiraatiota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eivät nämä olleet kovin työläitä, mutta paloja oli kyllä leikattavana aika monta x2 ;) Yksi paikallisesta ompelu-fb-ryhmästä löysi netistä hai-penaalin ompeluohjeen, mutta suosittelen ompelemaan samalla idealla kuin peruspussukankin. Pitäisiköhän tästäkin tehdä ohje...?

   Poista
  2. No ihan ehdottomasti! Nuo penaalit ovat ihan mahtavia! :)

   Poista
  3. Heh, vähän vanhaan juttuun kommentoin... vain kaksi vuotta myöhässä...

   Poista
  4. Eipä tuo haittaa ;) Kiva että kommentoit :)

   Poista
 7. ompa kivan oloinen blogi ja ihania töitä! käsityöihmisiä itsekin, yrittäjäksi asti on intohimo vienyt. :) ihan eri tyylistä, mutta käsitöitä kuitenki! letkia.blogspot.fi, käykää tutustumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milja ja toivottavasti tulet vierailemaan jatkossakin :) Onnea käsityöyrityksellesi!

   Poista