lauantai 3. lokakuuta 2015

Minimiehen autopipo

Kuopuksella on nyt ikää 1v 10kk ja vaikka lauseita ei vielä tulekaan vaan yksittäisiä sanoja, tilasi minimies itselleen ensimmäistä kertaa äidin ompeluksen. Äidin sydän suli <3 Poika läpsytti käsillä päätään ja hoki ”pipo-pipo”. Hän tykkää käyttää pipoja ja luulin, että haluaa pipon päähänsä, mutta kyselyn jälkeen selvisi tarkoittavan uutta pipoa. Kun puhuimme asiasta lisää, sai idea autopiposta innostuneen vastaanoton. Päivittäin tuo suloinen kuopus osoitti kädellä päätään ja kertoi ”au-tooo, pi-po”; juu, äiti ompelee sinulle autopipon. Kuva valittiin yhdessä ja se leikattiin Minnalta lainassa olevalla Silhouetten leikkurilla.

Samalla tein uuden pipon myös pikkuisosiskolle eli keskimmäiselle lapselle. Tyttö pyysi kuvaksi perhosen ja minun netistä löytämä kuva sai hyväksynnän. Pipojen kangas on todella pehmeää joustofarkkua.

Pipojen kaverikuva ;) 


Kuvat: Silhouetten leikkurilla, silityskalvo MDP Supplies
Kangas: farkkujersey, Jätti-Rätti


-Jaana-

4 kommenttia:

 1. Hienot on pipot!!! Silhouette on kyllä melko vekkuli kaveri! Sopii kivasti farkkutrikoo pipoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Toi laite on addiktoiva… Pitäisi vissiin ommella juttuja, että saisi kuvat kiinnitettyä johonkin ;) Nää oli ekat farkkutrikoopipot, mutta ei takuulla viimeiset. Tyttö on hehkuttanut tota omaa pipoaan, että on tosi mukavan tuntuinen.

   Poista
 2. Tyylikkäät! Kyllä "kelpaa" esitellä. Vautsi!

  VastaaPoista