torstai 14. huhtikuuta 2016

Agenttikokelaan setti

Poikien leikkeihin olennaisena osana kuuluu rosvo-ja poliisileikit,
tai ainakin meillä niitä leikitään jonkun verrankin.
Me vanhemmat myös luetaan ja seurataan sarjoja, joissa yleensä toistuu vastakkainasettelu
hyvikset-pahikset. Usein niissä myös on jonkun sortin poliiseja tai agentteja suuressa roolissa.
Uusimpana koukuttajana tällä hetkellä sarja nimeltään Quantico, jonka pohjalta syntyi inspiraatio ommella pojalle oma agenttikokelaan asu.


Kaapissa on jo jokusen vuoden marinoitunut Ikasyriltä tilattu ribbineulos ja Eurokankaasta ostettu babycord. Pääsivät nämäkin vihdoin käyttöön ja itse sain taas kaksi kangasta pois kaapista. Se on toisaalta ihan hirmu ihanaa, että on iso kangasvarasto mistä löytyy melkein tarpeeseen kuin tarpeeseen jotakin, mutta toisaalta myös aika vapauttavaa kun saa niitä kauan marinoituja kankaita käytettyä ja sitä myöden myös tilaa uusille ihanuuksille.


Paita on omalla kaavalla ommeltu, tosin olisi voinut tehdä aavistuksen pienemmänkin kun ribbi joustaa sen verran paljon. Tein paitaan nappilistan, samassa hengessä kuin Quanticon agenttikokelaillakin.  Napit on taannoiselta tanskan matkalta ostettuja tähden mallisia KAM-neppareita. 


Rintapieleen leikkasin silityskalvoista agentti-badgen. 


Housut on samalla kaavalla ommellut kuin nämä farkut.


Aika haastellista materiaalia tämä babycord pysymään sileänä. Nämäkin housut on silitetty ja kerran koitettu jalassa, jonka jälkeen löytyivät myttynä vaatekasasta. Olisi näemmä pitänyt silittää uudelleen ennen kuvaamista.Taskun sisäpuolelle kuviopuuvillaa.Kaavat: Paita oma, housut Isojen poikien farkut Ottobre 1/2016
Kankaat: Babycord Eurotangas, harmaa ribbi Ikasyr

Kaksoisagenttikin oli vauhdissa...-Minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti