torstai 18. helmikuuta 2016

Pertsamainen setti

Perusvaatteita taasen kerran, uhkaavasti tyhjenevän kaapin täytteeksi.
Tai no, perusvaatetta pienillä yksityiskohdilla.Turkoosi Metsolan pehmoinen ja suhteellisen paksu joustocollege muovaantui housuiksi. 
Poika tykkää enemmän tuommoisista hieman myötäilevistä pöksyistä, kuin minäkin. Minusta hänelle ne sopivat oikein kivasti, korostaen vähän tuota pituutta.Kaavana näissä on Ottobren joustofarkun kaava ja kaava on sinänsä kiva, että se sopii kummallekin lapselle hyvin. Riittää siis että piirtää pari eri kokoa samaan kaavaan.
Kaavassa tosiaan edessä valetaskut ja vetoketju sekä takana taskut, antavat kivasti farkkufiilistä.Housujen kaveriksi joustocollegen paloista hupparipaita. Paloista sai juuri ja juuri leikattua tämän ja sattui olemaan sopivasti juuri tuommoisia vinoon leikattuja paloja, joista olen suunnitellutkin ompelevani paitaa. Tikkaukset peittarin nurjalla.Kaava: housuissa farkkujen kaava Ottobre 4/2015, paidassa oma mittojen mukaan piirretty (taisi tulla tosin tämä paita tehtyä vanhalla kaavalla, kun hihat näyttää jo nyt vähän lyhyiltä).
Kankaat: Turkoosi joustocollege Metsola, musta Majapuu

-Minna-

7 kommenttia:

 1. Heh, miten sattuikaan että mulla on juuri helmikuun ajan perusvaatehaaste blogissa :D tosi kiva setti! Muistatko tarkempaa lehden numeroa noiden housujen kaavaan? Kiva leikkaus hupparissakin, heti tulee ilmettä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kävin lisäämässä nämä haasteeseen mukaan. Housujen kaava on mainittu tuossa vähän alempana, Ottobre 4/2015. Huppari olisi ollutkin vähän pliisu ilman leikkausta tai sitten olisi ainakin pitänyt jollain silityskuviolla piristää.

   Poista
  2. No nythän mä sen huomasin! Miten ne silmät niin pomppaskaan sen yli, vaikka oikein sitä muka metsästin. :D

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen setti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen, ja mikä parasta on myös kuulemma mukava päällä.

   Poista