sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Hyvällä asialla Sylva ry:n hyväksi

Huomenna maanantaina 15.2.2016 klo 10:00-22:00 pidetään Facebookin ryhmässä taas perinteinen hyväntekeväisyyshuutokauppa Sylva ry:n eli Suomen syöpäsairaiden lasten hyväksi. Tänäkin vuonna osallistun siihen. Ompeluryhmän jäsenet ovat tehneet erilaisia käsitöitä, jotka huutokaupataan hyvän asian puolesta ja koko tuotto menee lyhentämättömänä Sylva ry:lle!



Hyväntekeminen on todella helppoa; liity tähän fb-ryhmään, etsi itsellesi joku tuote tai tuotteet sadoista vaihtoehdoista ja huuda se itsellesi kirjoittamalla kuvan kommentteihin huutosummasi. Lähtöhinta vain 5e ja korotukset vähintään euron.

Tällä kertaa tein huutokauppaan kolme silityskuvaa. Ensimmäinen on cool-teksti, joka on mintun vihreästä silityskalvosta Silhouetten leikkurilla leikattu. Tekstin koko on 16 x 7,5 cm. Kuvassa näkyy tekstin päällä oleva kirkas, muovinen kalvo, mutta se poistetaan silityksen jälkeen ja pelkkä teksti jää kankaaseen kiinni.



Toinen kuva on Viljamin Puodin söpö panda. Sen on piirtänyt Ulla-Maj Saarinen. Kuva on jäljennetty Viljamin Puodin tuotekuvasta ja se on leikattu Silhouette-leikkurilla. Lupa kuvan käyttöön on pyydetty Viljamin Puodilta, kiitoksia <3 Silityskalvo on musta ja siinä on samettinen pinta. Tuosta nukkapinnasta johtuen mustaa nukkaa tarttuu kuvan päällä olevaan muovikalvoon, joka näkyy alla olevassa kuvassa, mutta silittäessä kankaaseen tarttuu vain kuva ja muovinen kalvo nukkineen lähtee pois. Pandan koko on 12,5 x 13 cm.



Fagerwear-blogin Hanna teki vastaavan kuvan syksyllä. Blogitekstin löydät täältä ja alla kuva Hannan ompelemasta bodysta, jotta saa käsityksen miltä näyttää valmiissa vaatteessa, valkoiseen kankaaseen kiinnitettynä.







Tähti on leikattu Silhouette-leikkurilla heijastavasta silityskalvosta. Heijastava silityskalvo on EN471 sertifikoitu. Kuva voidaan kanssa silittää mihin tahansa silitystä kestävään kankaaseen, mutta luonnollisesti siitä on eniten iloa ulkovaatteessa tai pipossa. Tähden koko on 7,5 x 7 cm. Myös alla olevassa kuvassa tähden päällä on vielä kirkas muovinen kalvo, joka otetaan silityksen jälkeen pois ja pelkkä heijastava kuva eli tähti jää kankaaseen kiinni.




Nyt kaikki liittymään huutokaupparyhmään ja huomenna maanantaina 15.2.2016 huudetaan todella hyvän asian puolesta!


-Jaana-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti