keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Hyvää yötä, Muumipeikko

Isommat tytöt ovat pienenä myös tykänneet Muumeista, mutta tästä kaksivuotiaasta kuopuksesta on tullut todellinen Muumi-fani. Poika bongaa Muumeja kaikkialta ja ollaan käyty katsomassa niitä livenäkin jo useamman kerran. Niinpä tähän ompelukseen yhdistyi useampi toive; lapselle Muumeja, yöunille uusi asu ja nimenomaan body pitämään vaipan paikoillaan. Minä pääsin testaamaan uutta kantinkääntäjää ja treeniä se vähän vaatii. Bodystä ei tullut täydellinen, mutta tarkoitukseen se sopii ja oli pojalle tosi mieluinen <3
Bodyn kaava: Kisuliini 86cm (Ottobre 6/2012)
Housujen kaava: Ruusunpuna-legginsit 92cm (Ottobre 6/2012)
Kangas: Jätti-Rätin palalaarista
Kuva: netistä, tehty silityskalvoista Silhouettella leikaten
Silityskalvot: MDP Supplies


Muumipeikko ja tähdet eivät olekaan leikattu tavallisesta, valkoisesta silityskalvosta. Ne on tehty pimeässä hohtavasta silityskalvosta. Vielä en tiedä onko tämä hyvä idea yöunien rauhallisuutta koskien vai ei ;) Poika menee kyllä todella nätisti ja rauhallisesti nukkumaan, joka toivottavasti myös säilyy jatkossakin.


-Jaana-

- Jaana & Minna -

4 kommenttia:

 1. Ihana! Meidän esikoinen oli myös 2-vuotiaana muumifani. Nyt on tullut kuvioihin muitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tytöt eivät tosiaan olleet näin pahasti Muumi-faneja. Söpöä kyllä tuo fanitus ;)

   Poista
 2. Ihastuttava yöpuku! Mahtavaa tuo pimeässä loistava silityskalvo, en ole ennen kuullutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen :) MDP Suppliesilla sitä on ainakin valikoimissa, samassa paikkaa kuin heijastinkalvotkin http://www.mdpsupplies.co.uk/garmentvinylglowcm.asp On osoittautunut todelliseksi hitiksi; poika menee useasti pimeään huoneeseen ihailemaan Muumipeikkoa ja hokee "hohtaa, hohtaa" ;)

   Poista