lauantai 14. marraskuuta 2015

Pelipaita pimeisiin iltoihin

Kummipoika haluaa isona Koposeksi. Ja kummitäti haluaa suojella pientä ulkona leikkijää edes jollain tavalla. Niinpä pienelle koripalloilijalle valmistui pelipaita pimeisiin syysiltoihin. Kyllä nyt tuleva Koponen näkyy pimeässäkin!

Heijastinliivissä kaikki kuviot ovat heijastinkankaasta. Mustan värinen heijastaa valitettavan huonosti, mutta harmaa onneksi sitäkin paremmin. Kangas on samaa Kangastukusta tilattua Michael´s High-Techin ulkoilukangasta, jota oli myös näissä omille lapsille ommelluissa heijastinliiveissä. Sopii tähän käyttöön loistavasti, kun on hengittävää, tuulenpitävää sekä vettä ja likaa hylkivää kangasta. Reunoissa on leveät, pehmeät kuminauhat, jotta heijastinliivi on helppo pukea päälle ja mukava käyttää.Malli oma
Koripallon kuva netistä kopioitu, muut itse piirrettyjä
Heijastinliivin kangas: ulkoilukangas, Kangastukku
Heijastinkankaat: musta & valkoinen, Kangastukku ja harmaa, Jätti-Rätti

Kuviot on leikattu heijastinkankaasta ja liimattu ensin kankaaseen Prymin liimaspraylla; helppo käyttää ja tämän jälkeen helppo ommella kiinni. Heijastinkuviot on ommeltu kiinni ulkoilukankaaseen reunoistaan. Samalla tavalla ompelin viime talvena nämä omille lapsille tulleet heijastinliivit. Toimivaksi havaittu tapa siis, jota uskaltaa suositella muillekin.
Eikä tässä vielä kaikki! ;) Täytyihän kummipojan päähän ommella myös pipo heijastinkuviolla. Ja kuviona luonnollisesti koripallo :D Kuva on leikattu heijastinsilityskalvosta Silhouetten leikkurilla ja siis silitetty kankaaseen kiinni. Ihanalta Minnalta löytyy silitysprässi, jolla silityskalvokuviot saa takuuvarmasti pysymään kankaassa kiinni! Pipon kangas on tummansinistä joustofarkkua.


Kuva netistä, heijastinsilityskalvosta Silhouettella leikattu
Kangas: farkkujersey, Jätti-Rätti
-Jaana-

4 kommenttia:

 1. Hienot vermeet! Oli muuten tosi kiva tavata teidät siellä Tampereella, palasitteko kotiin isot ostoskassit täynnä tavaraa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :) Oli tosiaan mahtavaa tavata livenä! Meillä oli loppujen lopuksi aika maltilliset ostokset. Muutama täsmäostos, vähän kankaita ja jonkin verran helmiä sekä tarvikkeita. Oli tosi mukavat messut ja seuraavana vuotena täytyy tehdä kahden päivän keikka ;)

   Poista
 2. Upeat! Nämä itse tehdyt heijastinliivit on kyllä mahtavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unelmallinen :) Näistä on iloa sekä apua, koska näitä tulee myös käytettyä. Kaapissa mikään heijastinliivi ei luo turvallisuutta...

   Poista