lauantai 13. kesäkuuta 2015

Cupcake-pussukka

Esikoinen kysyi alkuviikosta ”paljonko aikaa sulla äiti menee tollasen iPad-pussukan tekemiseen?”, kun itselle ja hänelle ommellut pussukat olivat tuossa pöydällä esillä. Arvasin, että pussukan ompelupyyntöhän siellä on mielessä :) Olivat suunnitelleet parhaan ystävänsä kanssa tälle ystävälle iPad-pussukan synttärilahjaksi, piirtäneet kuvan selityksineen ja valinneet myös kankaat. Minulle jäi vaan vision toteutus. Tällainen siitä sitten tuli.
Idea: ystävykset, tytöt 9,5v. & 10v.
Kankaat: polka dots -kangas Stof&Stil/Tanska, muffinssikangas Jätti-Rätti
ja valkoinen lakanapuuvilla kangaslaatikosta


Päälikankaaksi tytöt valitsivat kirkkaan turkoosin polka dots –kankaan, vuorin tuli olla valkoinen, kiinnitys tarranauhalla ja läpän päälle tuli ommella valkoinen rusetti. Jotta pussukka ei kuulemma ollut liian tylsä, valitsivat he siihen yhden cupcaken applikoitavaksi. Nyt on ollut tehtyä niin monta polka dots & muffinssi –yhdistelmää, että alkaa tulla rehellisesti jo vähän korvistakin ulos. Niitä ei siis vähään aikaan, kiitos :) Tästä tuli kyllä suloinen ja herkullinen.
Toteutus meni luonnollisesti jälleen viime tippaan ja valmistui synttäreitä edeltävänä iltana (tai paremminkin yöllä). Esikoinen alkoi olla jo paria päivää aikaisemmin huolissaan, että tämä osa lahjasta jää valmistumatta ja antamatta. Noup, viime tinka on vaan joillekin loistava muusa ;)-Jaana-

4 kommenttia:

 1. Nätti lopputulos! Hyvä suunnitelma tytöillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka :) Kun oli näin hyvin suunniteltu, oli mukava toteuttaa idea :D

   Poista
 2. Tulipa kiva synttärilahja! Siitä se suunnittelijan ura lähtee :)

  VastaaPoista