perjantai 6. helmikuuta 2015

Oravannahkakauppaa tyllikassilla

En ompele mitään myyntiin, mutta joskus tulee niin vastustamaton tarjous, ettei yksinkertaisesti vain voi sanoa "ei kiitos". Eikä tässä ollut edes kyse myynnistä vaan oravannahkakaupasta; tyllikassi aivan ihania, upeita kankaita vastaan. Ei voinut muuta sanoa kuin "kyllä! kyllä kiitos!"
Tyllikassi meni ekaluokkalaiselle, balettia harrastavalle tytölle. Lempiväreinä oli turkoosi ja toiseksi väriksi toivottiin valkoista ja hieman kimallustakin sai olla. Tällainen toivomusten pohjalta sitten syntyi. Päällinen on vihertävän turkoosia tekonahkaa, vuori valkoista puuvillaa ja rusetti hopeankimaltavasta nauhasta. Tylliä on jälleen kassissa paljon; neljä kerrosta valkoisena. Kassin sisällä on pieni tasku hopeankiiltävästä kankaasta.

 Kankaat ja tarvikkeet: Jätti-Rätti
Ja mikä se saatava oravannahka sitten onkaan; Mersia Design painaa itse todella kauniita kankaita. Muutama kangas on nyt tilauksessa ja niistä lisää, kun kankaat ovat valmiit ja pääsevät täällä työn alle. Selvät suunnitelmat on jo ja kangastilaus tehty niihin täsmänä. Ei malta odottaa! :D


-Jaana-

8 kommenttia:

 1. Huippuhieno laukku! Se on varmasti mieluinen saajallekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Toivotaan, että myös saaja tykkää :)

   Poista
 2. Tää on niin ihana kassi edelleen ja neidillä edelleen käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, Mersia <3 Myös sun kankaista tehdyt vaatteet jatkuvassa käytössä (ja yksi odottamassa vielä että uskallan saksia sen ;) )

   Poista