lauantai 14. helmikuuta 2015

Hyväntekeväisyysasialla jälleen

Ompeluporukkamme järjestää jälleen kerran hyväntekeväisyyshuutokaupan ja tällä kertaa kohteena ovat Suomen syöpäsairaat lapset Sylva ry:n kautta. Huutokauppa järjestetään sitä varten perustetussa fb-ryhmässä (linkki) huomenna eli sunnuntaina 15.2.2015 klo 9:00-22:00. Koko tuotto menee lyhentämättömänä Sylva ry:lle; käsitöitä tehneet naiset ovat hankkineet itse tarvikkeet tuotteisiin ja maksavat itse niiden postituskulut. Viimeksi järjestimme vastaavan hyväntekeväisyyshuutokaupan Roosa nauha -keräykseen liittyen ja siitä syntyi yli 15.000 euron potti! Mahtavaa olla mukana tällaisissa tapahtumissa ja jälleen on erittäin hyvä kohde.

Mitä sitten meillä syntyi tällä kertaa huutokaupattavaksi hyvän asian puolesta?

Lasten essu pienelle leipojalle tai askartelijalle. Kangas on väritettävä, niin ostaja tai ostajan jälkikasvu voi värittää siitä mieleisensä :)



Kangas: Ikea
Vinokanttinauhat: Jätti-Rätti


Lisäksi huutokauppaan valmistui kaksi settiä vauvan trikoohuiveja. Toinen enemmän poikavärityksellä ja toinen tyttöjä ajatellen.



Kankaat: Pandakangas Viljamin puodista ja pilvikangas Kestovaippakaupasta
Kaava: täältä hieman muokattuna





Kankaat: Pandakangas Viljamin puodista ja pilvikangas Kestovaippakaupasta
Kaava: täältä hieman muokattuna




Huutokauppaan voi osallistua ostajana siis kuka tahansa! Nyt tai siis sunnuntaina kaikki huutamaan hyvän asian puolesta täällä (linkki) :)


-Jaana-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti