tiistai 29. heinäkuuta 2014

Hellepäivien rantamekko

Nyt on helteet hellineet pitkään ja itsellä on ollut jo useamman vuoden rantamekkovajaus vaatekaapissa. Ei ole vain löytynyt sopivaa hellemekkoa, jonka voisi rantsulla pukea helposti bikinien päälle tai etelän lomalla käyttää uima-altaalla ja joka olisi todella vilpoinen päällä. Niinpä oli korkea aika ommella sellainen! Kangaskaupasta löytyi ohut, mutta ei läpikuultava rusettikangas, joka sopi tähän käyttöön.


Mekko on muuten leikattu vapaasti ilman kaavoja, mutta kaarrokkeeseen otin hieman mittoja valmiista mekosta. Halusin sellaisen rantamekon, joka on helppo pukea päälle eikä siihen saanut tulla vetskareita tai nappeja. Etukappaleessa on hieman rypytystä kaarrokkeen alla.


Kaava: Oma
Kangas: Jätti-Rätti


Ihana Suomen suvi! Kaunis sää ja hellivät helteet!
-Jaana-

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :) Tuli juuri sellainen kuin oli tarkoituskin ja niin tarpeeseen, että pääsi heti käyttöön paininjalan alta ;)

   Poista
 2. Hieno mekko! Tein itsekin samantyylisen, mutta laitoin vähän röyhelöä sekä viistotin helmaa leveämmäksi. Hauska yhteensattuma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista ja oli todellakin hauska yhteensattuma! :D Näin mekkosi heti oman postauksen jälkeen. Näille on todellakin nyt käyttöä eikä ole ollut yhtään fiilis ommella mitään syksyisempää :)

   Poista