lauantai 31. joulukuuta 2016

Joulumekkopaniikki

Tapahtuipa kerran eräässä torpassa niin, että esikoisen uusi neulepaita varastettiin juuri ennen jouluaattoa koulun joulujuhlan aikana koulun pukuhuoneesta. Sama paita, jonka neitokainen aikoi pistää jouluna päälleen. Eipä siinä auttanut muu kuin lähteä vaateostoksille aatonaattona, mutta neiti ei löytänyt yhtään häntä miellyttävää juhlavaatetta. Tietenkään. Niinpä neiti ja äitinsä suuntasivat takaisin kotiin kangaskaupan kautta mukanaan 1,5 metriä trikookangasta. Kangas esipesuun aatonaattoiltana ja ompelukoneet hurisi joulurauhanjulistuksen jälkeen.

Tarinalla on onnellinen loppu, sillä neiti sai todellakin uuden mekon jouluksi, joka valmistui 5 minuuttia ensimmäisten jouluvieraiden saapumisen jälkeen. Siitä kun kangas oli vielä esipestynä lattialla kului 50 minuuttia, että neiti sai pukea sen päällensä. Huh ja puh!
Kaava: Merili 140cm, Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin -kirja
Kangas: luomutrikoo, Kangaskapina
Kaula- ja korvakorut: YO ZEN


Kaavana on Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin -kirjasta Merili-mekko. Mitään muutoksia kaavaan ei ole tehty. Ei olisi edes ehtinyt ;) Kangas on Kangaskapinalta ostettua luomutrikoota. Ihanan tuntuista <3


Tässä mekkokaavassa on huikean kaunis selkä. Olin jo aikaisemmin näyttänyt tätä mallia esikoiselle ja se oli saanut hänen hyväksynnän ja pääsi nyt joulumekkopaniikissa paininjalan alle. Tämän mekon selkä miellytti tytärtäkin ja siihen sopi simppeli musta kangas ja näyttävät korut.Loistavaa palvelua kangaskaupassa on vinkata joulumekkopaniikissa olevalle asiakkaalle viereisessä liikkeessä myynnissä olevista designkoruista, kun puheeksi tulee mekon kanssa käytettävät korut. Kiitos Noora! Löysimme neidin kanssa nämä YO ZENin upeat korut Nooran vinkkaamasta liikkeestä ja taas oli yksi ongelma ratkaistu, kiitos! Olipa neidin kummitäti toivonut samanlaista kaulakorua joululahjaksi mieheltään ja sellainen hänen saamastaan paketista myös löytyi hauskana yhteensattumana.

-Jaana-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti