sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Pupuja ja paljon tylliä

Kun näin tämän pupukankaan Tukholman reissulla, mieleen tuli heti kummityttö ja hänen pikkusiskonsa. Vähän vaaleanpunaista mausteeksi ja tytöille mekot. Visio jalostui kotona vielä tyllin verran eli tällaiset pupumekot lopulta syntyivät.Kaava: Circus horse 92cm ja 104/110cm, Ottobre 4/2013
Kankaat: puputrikoo, Ohlssons Tyger / Tukholma ja vaal.pun. trikoo sekä tylli, Eurokangas
Kummitytölle muokkasin Circus horse -mekkokaavan (Ottobre 4/2013) pohjalta tyllimekon koossa 104/110cm. Pikkusiskon mekko on samasta kaavasta muokattu ja koossa 92cm. Tein mekkoihin kokomerkit Silhouetten leikkurilla silityskalvosta. Pupun päät, tottakai.
Helmassa on alla vaaleanpunaista trikoota (jota oli hämmästyttävän vaikea löytää oikean sävyisenä) ja päällä kaksi kerrosta tylliä laskostettuna. Tylliä meni jälleen kerran todella suuri määrä ja olisin voinut laittaa enemmänkin, jos olisi ollut. Luulin, että ostin tylliä jopa liikaa. Omaa silmää miellyttää, kun tylliä on tarpeeksi ja se on laitettu laskostettuna eikä rypytettynä. Trikoon helman jätin kääntämättä, jotta se on mahdollisimman simppeli ja sileä.Oma 8v. tytär näki, kun ompelin näitä mekkoja hänen tullessa koulusta. Pelokkaana tyttö kysyi, etten vain ole tekemässä niitä itselleni… Nauru pääsi itseltä ja tytöltä helpottunut huokaus, kun ei ollutkaan äidille ;)

Ja millaisen vastaanoton mekot saivat? Riemastuneen ja ihastuneen <3 Ne pääsivät heti käyttötestiin ja hyvin pyörivät sekä niiden kanssa oli mukava pomppia ;)


-Jaana-

4 kommenttia: