lauantai 22. lokakuuta 2016

Helmiä avaimille

Enpä ole vähään aikaan tehnyt helmijuttuja. Viime vuoden lopulla tein äidille tämän avainkorun ja äidin ystävät olivat ihastuneet siihen. Äiti halusi antaa ystävilleen myös helmistä tehdyt avainkorut, joten tein nämä.


Toiseen äiti toivoi valkoisia ja kirkkaita helmiä. Helmien koon tuli olla suhteellisen pieni. Avainkoruun tuli valkoisia helmiäislasihelmiä, särölasihelmiä kahdessa koossa, valkoisia helmiäissiemenhelmiä ja kahden kokoisia kirkkaita siemenhelmiä, joissa hopeinen sisus.
Helmet ja tarvikkeet: Blingi, Turku
Toiseen avainkoruun toivottiin valkoisia ja hopeisia helmiä. Niinpä valitsin siihen valkoisia helmiäislasihelmiä, samankoisia hopeisia helmiä ja samoja siemenhelmiä, mitä edellisessäkin avainkorussa oli sekä hieman isompia Miyuki-siemenhelmiä. Lukon lähelle laitoin yhden aaltoilevan, pyöreänmallisen mutta litteän hopeisen helmen.
Helmet ja tarvikkeet: Blingi, Turku (paitsi aaltoileva helmi ostettu jostain aikoinaan)
Olipa kiva taas tehdä helmistä koruja. Kun tuo töihinpaluu hoitovapaan jälkeen häämöttää kuukauden päästä, voisi tehdä itsellekin uuden avainkorun, eikö? ;) Löytyyhän niitä jo useampi laatikosta, mutta aina on tilaa yhdelle uudelle ;)


-Jaana-

8 kommenttia: