lauantai 10. syyskuuta 2016

Ommellen iloa - syyspipot

Keväällä järjestimme Ommellen iloa -hyväntekeväisyysompelun, jonka puitteissa valmistui 151 vaatetta tai asustetta vähävaraisten perheiden lapsille 27 upean harrastelijaompelijan toimesta. Syksy on tulossa ja sen myötä myös kylmemmät ilmat. Niinpä nyt ommellaan samalla idealla syyspipoja vähävaraisten perheiden lapsille.

Jos siis sinulla ei ole mahdollisuutta hankkia lapsillesi pipoja syksyksi, laita meille mailia. Jos joku tuttavasi tai ystäväsi on tällaisessa tilanteessa, vinkkaa asiasta hänelle.  Jos perheenne valitaan mukaan, tulee jokainen perheen lapsi saamaan oman syyspipon.
Hakemukset maililla osoitteeseen villajavilla ( a ) gmail.com. Hakemukseen lyhyt kuvaus perheenne tilanteesta, perheen lasten iät ja sukupuolet, lasten päänympärysten koot sekä pipojen väritoiveet. Lisäksi tarvitsemme osoitteen ja puhelinnumeron. Jos perheessänne on eläinallergioita, niin mainitkaa niistäkin etteivät pipot saavu eläinkodista. Kaikki hakemuksen tiedot jäävät vain meidän ja teille valikoidun ompelijan tietoon. Jos perheenne oli mukana jo keväisessä Ommellen iloa -vaateompelussa, ei tilanteestanne tarvitse kirjoittaa uudestaan vaan pipojen koot ja väritoiveet riittävät.

Mukana Ommellen iloa - syyspipot -ompelussa on 17 taitavaa harrastelijaompelijaa:

AINOkainen / Jenni
Cutie / Noora
Fagerwear / Hanna
HommaHuone / Sanne-Maija
IDEOI / Piia
Kaiken takana on äiti / Hanski
Kärpäsiä keitossa by Mersia / Mersia
Leikkisät / Susanna
Lydia / Linda
Mehukekkerit / Veera
m3niemi / Marja
olipa_kerran_ompelukone / Sari
Osifa / Sofia
Punatukka ja kaksi karhua / Hanna
blogiton ompelija / Eija-Riitta
sekä tietenkin me eli Villa & Villa -blogin Jaana ja Minna


Kun hakemuksia on tullut riittävästi, infoamme siitä tällä sivulla eikä uusia kannata enää lähettää.
Ommellen iloa ja syksyksi pipoja pieniä päitä lämmittämään :)


- Jaana & Minna -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti