keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Kahden-paita bambeilla

Vähän aikaa sitten julkaistiin uusin Mekkotehdas-kirja; Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin. Lainasin kirjan aluksi kirjastosta ja se osoittautui niin hyväksi, että pitää tilata itsellekin oma kappale. Ensimmäiseksi testiin pääsi Kahden-paita, sillä keskimmäinen lapsista oli toivonut juuri tuon mallista hupparia Tukholmasta tuodusta bambikankaasta. Täydellistä.Kaava: Kahden (128cm), Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin
Kangas: bambi jc, Ohlssons Tyger / Tukholma & vaal.pun. trikoo, Jätti-Rätti


Alunperin kangasta ostaessa suunnittelin tästä vetoketjullista hupparia, mutta tyttö nimenomaan halusi tämän mallisen paidan hupulla. Ja onneksi kuuntelin neidin toiveen, sillä tästä tuli kiva ja käyttäjälleen mieleinen. Ilmettä pehmentämään laitoin vaalean roosaa trikoota hupun vuoriin ja hihansuihin sekä helmaresoriksi. On se kumma, että ikinä ei löydy oikean sävyistä resoria, vaikka niitä on kaksi laatikollista. Tämä resorin korvike on paikallisesta kangaskaupasta löytynyttä paksua trikoota/interlockia.
Tässä vielä lähikuva kankaasta. Bambit ovat glitteriä ja väriltään roosaa / vaaleaa lilaa. Nurja puoli on unelmapehmeä ja tyttö suorastaan käski ettei paitaan tulee vuorikangasta (mitä en muutenkaan olisi laittanut), koska kangas on niin ihanan tuntuinen nurjalta puolelta.-Jaana-


P.S. Blogissa on käynnissä syyspipojen hyväntekeväisyysompelu vähävaraisten perheiden lapsille. Vielä mahtuu perheitä mukaan eli kannattaa lähettää meille mailia :) Lisää tietoa tässä edellisessä postauksessa.

2 kommenttia:

  1. Onpa hieno! Muutenkin kaikki työnne ovat kuin kaupan hyllyltä! Itse ompelen jonkin verran, ja eksyin blogiinne, kun etsin hupullisen viitan ompeluohjetta. Sitä ei ehkä löytynyt, mutta kaikkea muuta upeaa kylläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fanttuumi :) Tosi mukava kuulla, että et tullut turhaan käymään blogissa vaikka oikeaa ohjetta ei löytynytkään ;)

      Poista