perjantai 9. tammikuuta 2015

Puuhelmiä, narua ja paljon solmuja

Jonkin verran puuhelmiä, monta metriä nyöriä ja paljon solmuja; tuloksena kaksi hyvin erilaista puuhelmikorua.En ole aikaisemmin pitänyt keltaisesta väristä, mutta Marimekon Räsymatto-kangas kolahti joskus aikanaan. Sen inspiroimana tein itselleni musta-valko-harmaa-keltaisen puuhelmikorun.Kaikki tarvikkeet: Helmikori (www.helmikori.fi) 


Puuhelmet ovat Rayherin pussista, jossa oli sekoitus mustia, valkoisia ja harmaita puuhelmiä. Keltaiset helmet ovat polarishelmiä, joissa on kaunis huurrettu pinta. Ne ovat kooltaan 8mm ja puuhelmet 8mm, 10mm ja 12mm. Nyörinä on vahattu 1mm puuvillanauha.
Toinen puuhelmikoru on valkoiseen puuvillanaruun solmituista samoista Rayherin puuhelmistä, mutta tällä kertaa lisänä on ruusunpunaisia polarishelmiä. Puuhelmien koot ovat 6mm, 8mm, 10mm ja 12mm. Polarishelmien koko on 8mm. Olisin tehnyt korusta hieman pidemmän, mutta pidempää ei 3 metrin nyöripätkästä saanut. Esikoinen tosin heti ihastui tähän, joten taitaakin mennä neidin käyttöön ja hänelle pituus on oikein sopiva.
Kaikki tarvikkeet: Helmikori (www.helmikori.fi)
-Jaana-

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja, harmillisen vähän on tullut itse nykyään koruja tehtyä, vaikka monenlaista materiaalia löytyy täältäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, monenlaista materiaalia ja välinettä tuntuu löytyvän, mutta kaikkia käsityöjuttuja ei vaan ehdi tekemään ;)

   Poista
 2. Tosi kivat korut :-) Hienosti yhdistetty puuhelmiä ja polarishelmiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Täytyykin tilata lisää polarishelmiä. Ostin nämä vasta kokeiluun ja tykästyin näihin; ihanan tuntuiset, kaunis pinta ja unelmakevyet.

   Poista