maanantai 1. joulukuuta 2014

Kimallusta villasukkiin

Jos esikoinen joskus pyytää tekemään jotain itselleen, pitää tilaisuuteen tarttua heti! Nyt tuli pyyntö villasukista ja toivomuksena "ihan vaan mustat". Plääh, tylsää, sanoin minä. Sain myytyä idean musta-liloista villasukista, johon tulisi vähän kimallettakin. Kuviot ja palmikot olivat kuulemma ihan nou-nou, raidat sain juuri ja juuri läpi :)



Varteen neuloin mustat raidat joustinneuleena Novitan Nalle- ja Säde-langasta. Tuossa Säde-langassa on mukana pieniä hopeisia, kimaltavia paljetteja. Lilat raidat ovat Novitan seitsemän veljestä -langasta. Jalkaterän mustiin raitoihin käytin ainoastaan seitsemää veljestä, kun jalanpohjassa ja lattiaa vasten paljetit eivät ole toimivin juttu. Nalle- ja Säde-lanka yhdistettynä oli suurinpiirtein yhtä paksua kuin seiskaveikkakin. Kuten omiin raitavillasukkiinikin jokin aika sitten, neuloin myös näihin mustat raidat inauksen leveämpänä kuin lilat raidat.



Malli oma
Langat: Novitan Nalle & Säde (mustat varressa), 7 veljestä (lilat ja musta jalkaterässä)
Koko n. 32-33







Psst… kuten arvata saattaa, pikkusisko tilasi samantien myös itselleen kimaltavat villasukat ;) Nyt on muutama juttu neulontajonossa ennen sitä, joten katsotaan saako neiti numero kaksi myös omat kimallesukkansa vielä tämän talven aikana vai ei ;)


-Jaana-

6 kommenttia: