keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Vaunuverho viirinauhalla

Jokin aika sitten tuli idea ommella vaunuverho, jossa on applikoituna viirinauha, siis sellainen kangaspaloista ommeltu koriste, jota voi käyttää vaikka juhlissa tai lastenhuoneen sisustuksessa. Kun kaverini pyysi ompelemaan tyttövauvalleen vaunuihin suojaverhon, pääsi tämä idea toteutettavaksi. Vaunuverho ei saanut olla possunpunainen eikä muutenkaan liian tyttömäinen.

Vaunuverhossa on molemminpuolin samaa harmaata puuvillakangasta pilvikuosilla. Satiinikuvionauha on roosan värinen, jossa on valkoisia pisteitä. Viirinauhan liput ovat Tilda-kankaista yksiväristä lilaa puuvillakangasta lukuunottamatta. Tähänkin vaunusuojaan silitin kankaiden väliin tukikangasta sirkkarenkaiden kohdalle, jotta ne pysyvät varmasti kiinni. Koska pyyntö oli pidemmästä vaunuverhosta ilman sivuilla olevia kiinnitysnaruja, se myös toteutettiin sellaisena.Kankaat: pilvikangas (Jätti-Rätti), tildakankaat (Sinooperi) ja lilapuuvilla kangaslaatikon kätköistä
Kuvionauha ompelulaatikosta
Sirkkarenkaat: Prym 8mm kangaskaupasta
Monitoimirenkaat: AddBaby (Riemuli)


-Jaana-

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo viirit!!! Kaunis kokonaisuus. Itse en koskaan saanut aikaiseksi tuollaista, ehkä seuraavalle sitten joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meilläkin vasta kolmas sai äidin ompelemat vaunuverhot, mutta ei noita kylläkään ollut kahden isomman vauva-aikana.

   Poista
 2. Onpa herttainen, ihana idea nuo viirit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jotenkin nuo viirit tahtoivat itse päästä vaunuverhoon ;)

   Poista