perjantai 2. toukokuuta 2014

Pandan ja pöllön vaunuverho

Sydänystäväni sai ihanan pienen pojan, kolmannen lapsensa ja koska heidän perheellä on jo kaikkea, päätin tehdä pienokaiselle vaunuverhon. Tähän vaunuverhoon muuttivat toiselle puolelle panda ja toiselle puolelle pöllö.


Vaunuverhon toinen puoli on Viljamin puodin ihanasta jättipandakankaasta. Tuossa pandassa on jotakin symppistä, josta tykkään tosi paljon.Ompelin vaunuverhon alareunaan neljä kiinnitysnarua, joilla verhon saa sidottua kiinni heittoaisaan. Näin verho suojaa vauvaa mm. auringonpaisteelta tai estää osittain nukkumista häiritsevät kiinnostavat maisemat, mutta ilma pääsee silti kiertämään hyvin vaunuissa.


Kangas: Viljamin puoti
Sirkkarenkaat: Prym 8mm, kangaskauppa
Monitoimirenkaat: Laurelin


Vaunuverhon toisella puolella asuu pöllö. Pohdin pitkään mitä toiselle puolelle tulisi ja jokin turkoosin värinen oli ajatuksissa. Kun sopivaa turkoosia kangasta ei löytynyt mistään, tuli mieleen tehdä pöllöapplikaatio yksiväriselle turkoosille puuvillalle.Pöllön vartalo ja siivet ovat popliinia, silmät flanellia, ripset velourin tyyppistä kangasta, oksa ruskeaa vakosamettia ja nokka sekä jalat fleeceä. Siivet ovat vain yläosasta kiinni vartalossa ja niiden sisällä on vanulevyä. Kankaat: flanelli, velour ja fleece kangaslaatikon kätköstä, muut Eurokankaasta
Sirkkarenkaat: Prym 8mm, kangaskaupasta
Monitoimirenkaat: Laurelin


-Jaana-

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tästä tuli kyllä mieluinen ja visio toteutui juuri toivottuna :)

   Poista
 2. Tämä on niin ihana! On saanut myös paljon kehuja, lähikaupassa jopa ihan vierailtakin asiakkailta. Erityisesti tuo pöllö.

  VastaaPoista
 3. Ihana!! Teetkö näitä tilauksesta? :-)

  Terkuin Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En ompele mitään myyntiin vaan ainoastaan omaksi ilokseni itselle tai läheisille :)

   Poista
 4. Eijän sulla olis myydä vielä tätä vaunuverhoa eteenpäin? Se on niiiiiin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Tämä meni siis ystävälleni vauvalahjaksi ja on joka päiväisessä käytössä

   Poista