perjantai 2. toukokuuta 2014

My man in black

Sain mieheltä jokin aika sitten (lue: jo viime syksynä...) pyynnön uusista villasukista. Kesti jonkin aikaa, että pääsivät puikoille. Lomailimme reilun viikon näissä maisemissa, puikot sekä lankakerät pääsivät mukaan reissuun ja iltaisin oli hyvää aikaa neuloa mm. nuo villasukat.


Miehen toive sukista oli selkeä; mustat, lähes varrettomat ja ei mitään kuvioita. Värinäkemys oli henryfordmainen; villasukka voi olla minkä tahansa värinen kunhan se on musta :) My man in black. Päätin neuloa niistä hyvin sukkamaiset, minkä takia en tehnyt näihin vahvistettua kantapäätä. Ja tällaiset niistä sitten tuli. Mikä värien ilotulitus! Mikä kuviointi ja malli!
Malli: Oma
Lanka: Novita Nalle, väri musta
Sukkapuikkojen koko: 3


Tilasin lopputalvesta muutaman kaverin kanssa käsityötarvikkeita Karnaluksista, joka on käsityöihmisen unelmakauppa Tallinnassa. Silmiini osui tilausta tehdessä Prymin suojukset sukkapuikkojen päihin. Tällaisia olen kaivannut, kun neuletöitä kuljettaa mukana laukussa niin puikkojen päät eivät pistele eikä työ pääse tippumaan puikoilta. On ollut kätevä myös kotona, kun suojaa puikkojen päät mm. lapsukaisia ajatellen. I like!Prym Point protectors 3,0-3,5mm
Ostopaikka: Karnaluks, Tallinna


-Jaana-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti