lauantai 30. kesäkuuta 2018

Käsityövuoden 2018 välitilinpäätös

Puoli vuotta on taas kulunut ja aika tehdä kuluneesta ajasta eli tammi-kesäkuusta 2018 välitilinpäätös kuvien muodossa. Blogiin emme ole ehtineet päivittämään mitään, mutta Insta on ollut aktiivisessa käytössä.

Maaliskuussa Jaana ompeli ihanasta Story of Roon kankaasta paidan kuopukselle, collegehousut kaavan testauksena, Mikki Hiiri -paidan, pingviinipaidan sekä Hopelle hyväntekeväisyyteen kaksi trikoopaitaa. Pienelle tytölle valmistui lahjaksi neuvolakorttikotelo. Työpöydälle Jaana askarteli lasitiilestä valaisimen.

Maaliskuussa Minna ompeli ison kasan vaatteita Hellinin kankaista Hopelle, hyväntekeväisyyteen. Lisäksi itselle valmistui neuletakki ja jo aiemmin ommellusta Sydäntalvi-mekosta lyhentyi paita sekä pojalle valmistui collegepaita.Maaliskuussa Jaana ja Minna kävivät käsityömessuilla Turussa. Oli mukava päivä! Messuilla teimme molemmille omat lasikapussikorut vanhoista merikartoista.Huhtikuussa Jaana ompeli kuusi neuvolakorttikoteloa Hopelle hyväntekeväisyyteen.

Toukokuussa Jaana ompeli kuopukselle äitienpäiväaamuna Myyry rokkaa -kankaasta paidan.Kesäkuussa Jaana ompeli esikoiselle kevätjuhlamekon neidin valitsemista kankaista.
-Jaana ja Minna-1 kommentti:

  1. Taas kerran hienoja vaatteita!😍 Tässä on nyt ysiluokka alkamassa torstaina ja uusi reppu hankinnassa kun isäni oli vahingossa tietämättäni reppuni heittäny kaatopaikalle luultuaan sen olevan rikki😅. Tekis kovasti mieli tehdä ite oma reppu teidän huippuhyvällä ohjeella, mutta mietin että sopiiko mun edes yrittää? Oon kova ompelemaan käsin ja muutenkin teen paljon käsitöitä mutta pääosin keppihevosia, eli käsin ompelemalla. Varusteet hevosille tosin koneella. Kaiken maailman pussukoita ja nyssäköitä on tullut ommeltua ja koneella ompeleminen on sinänsä siis täysin tuttu homma, mutta kannattaisiko mun yrittää tehdä itse se reppu kun en sen suurempia töitä oo ite ikinä tehnyt? Äitin mielipidettä en vielä siitä tiedä, mutta eka mietin sitä, onko mun järkeä yrittää kun halua olis?😅

    VastaaPoista