torstai 23. marraskuuta 2017

Kehrä ja loistavat pipot

Saimme hetki sitten yhteydenoton TammerTukusta, koskien heidän uusia Kehrä-tuotteitaan. Meiltä tiedusteltiin halukkuutta testata jotakin heidän valikoimassaan olevaa tuotetta. 
Innostuin kovasti kun huomasin heillä olevan heijastavaa lankaa ja vielä ihan huippu väreissä, harmaana ja valkoisena. Olen jo tovin etsinyt sopivaa heijastavaa lankaa, mutta en ole halunnut niitä ostaa niissä kirkkaissa väreissä kun monessa paikassa on ollut tarjolla. Tämä osui siis niin nappiin kuin olla voi. Esitinkin vienon toiveen saada testiin pipolangat kahteen pipoon ja sointuviin tupsuihin.


Langassa itsessään olevan efektin vuoksi neuloin ihan todella simppelin malliset pipot. Valkoisessa on joustinneule tehty hieman eri tavalla kuin harmaassa. Pipojen neulominen sujui nopsaan ja jo seuraavana päivänä pipot pääsivät tositoimiin pimeään aamuun sujahtavien koululaisten päissä.


Lanka oli erittäin miellyttävää neuloa ja poikakin joka yleensä karsastaa kaikkea "kutittavaa" villaa, oli mielissään kun sai pipon joka ei kutita. Äitikin voi olla tyytyväinen kun päähän saatiin sekä kaunis että turvallisuutta lisäävä päähine. Lanka on 100% akryyliä ja yllätyinkin miten kiva sitä oli neuloa ja kuinka hyvin lämmitti päätä. Itse en myöskään missään vaiheessa huomannut sähköistymisen merkkejä, en neuloessa enkä nyt pojan käytössäkään.


Ja oikein hyvin toimii myös pimeässä kun autojen valot tai muut kirkkaat valot osuvat pipoon. Varsinaisiksi heijastimiksihan näitä ei voi tituleerata, mutta auttavat varmasti osaltaan huomaamaan pieniä kulkijoita pimeässä.
Messuilla tavattiinkin tuttu Kehrän osastolla ja hänen kertomansa mukaan heijastava lanka on ollut todellinen hittituote. Näinhän se varmasti on ja ylipäätään tuntuu olevan nyt oikein buumi näiden heijastavien lankojen osalta kun joka puolella myydään ei oota.


-Minna-

1 kommentti:

 1. Hei teille
  Kävin piispanristin Puuilo kaupassa (oikea tavarataivas). Sieltä eka kertaa löysin noita Kehrän tuotteita. Guuglella en sitten löytänyt kuitenkaan mitään ja juuri eilen isännällekkin näytin lankakerän vyötettä ja kysyin valmistajaa, onko suomalainen, ei löytynyt tietoa.
  Puuilossa on ollut tarjouksella 4X 100g 10e.Yhdessä vyötteessä oli merkintä Lauri. On se merkillistä lankaa kun 75% on villaa, mutta ei tunnu käteen ollenkaan samanlaiselta kun Novitan vastaavat langat. Nämä on vähän niinkun puuvillalankaa. Lapasia olen kutonut ja nyt ekat sukat puikoilla. Ajattelin kokeilla myös myssyä kun ei tunnu kutittavalta ollenkaan.
  Että tämmönen kokemus minulla
  -Satu-

  VastaaPoista