maanantai 30. lokakuuta 2017

Hyväntekeväisyysasialla eturauhasten puolesta

Taas tänä syksynä fb:n ompeluryhmämme Saumanvara järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan. Viime vuosista poiketen olemme tänä vuonna eturauhasten asialla ja keskiviikkona 1.11.2017 järjestetään Facebookissa Pelasta Eetut -hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka koko tuotto menee lyhentämättömänä Syöpäsäätiön kautta, jossa huutikselle on oma keräyspotti, miesten eturauhassyövän hoitoon ja tutkimuksiin. Huutokauppaa mainostaa alla Jenni Mäensivun piirtämä Eetu Rauhanen.

Hyväntekeväisyyshuutokauppaan pääset osallistumaan liittymällä huutokauppaa varten perustettuun fb-ryhmään. Linkki sinne on ylläolevassa tekstissä sekä alla oleva kuvakin toimii linkkinä."Pelasta Eetut -huutokauppa 1.11.
Mies!

Jokainen meistä naisista tuntee varmasti jonkun…
Miesten terveysongelmat ovat kuitenkin jääneet huomattavasti vähemmälle huomiolle, joten tänä vuonna me Saumanvaran naiset koitamme muuttaa tilannetta.

"Toisin kuin te naiset, me miehet usein kärsimme hiljaa ja yksin."

Koska te miehet olette mitä olette, me koitamme varmistaa että rakkaamme saisivat nyt ja tulevaisuudessa entistä parempaa hoitoa!"


Jokainen ompeluryhmän jäsen joka osallistuu hyväntekeväisyyshuutokauppaan laittamalla sinne huudettavaksi itse tekemiään käsitöitä esimerkiksi vaatteita, asusteita, laukkuja, neulottuja asioita tai grafiikkavedoksia ja kustantaa itse käytetyn materiaalin sekä tuotteen postituskulut eli koko huudettu summa menee suoraan Syöpäsäätiölle. Keräyspotin kasvamista voit seurata täällä (linkki).

Tällä kertaa osallistun huutokauppaan laittamalla nämä huudettavaksi ja olen omalta osaltani pelastamassa Eetuja.

Ommeltua oli tällä kerralla liikennemattopussukka, jossa on seitsemän autotallia. Siinä voi säilyttää ja kuljettaa pikkuautot, automatto on leikkejä varten ja koko rullattun jutun saa kiinnitettyä tarranauhan avulla reissuja varten. Yläreunasta löytyy kantokahva.
Laitoin huudettavaksi myös kaksi silityskalvokohdetta. Toinen on 8 kappaletta silityskalvoista leikattuja kokomerkkejä vaatteisiin kiinnitettäväksi. Huutaja saa valita kokomerkkeihin tulevan kokomerkinnän, sen värin ja kuvion ja vaikka jokainen kokomerkki voi olla erilainen.Huudettavana on myös silityskalvokuvasetti, jossa on viiksien kuva ja bonjour-teksti huutajan valitsemassa koossa.

-Jaana-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti