perjantai 31. heinäkuuta 2015

Sinisyysinhon selätys

Minä en tykkää sinisestä. Minä en ole koskaan osannut käyttää sinistä. 
Minulla ei ole mitään sinistä vaatetta (eikä oikeastaan mitään muutakaan sinistä), jollei sinisiä farkkuja lasketa mukaan. Minulla ei oikeesti ole edes sinisiä ompelulankoja, 
tai no vaaleansinisiä jotain pojan vaateompeluihin hommattuja.

Taannoisella Eurokankaan visiitillä Jaanan kanssa pengoimme viskoosilaaria ja ihastuin, tai oikeastaan jopa rakastuin aivan unelmaiseen SINISEEN minitähdillä kuvioituun viskoosiin.
Ei varmaan tarvitse montaa kertaa arvata, lähtikö kangas matkaan vai eikö?

Minä en myöskään ole kovin sinut vesiputouspääntiellä varustettujen vaatekappaleiden kanssa, mielestäni ne eivät oikein sovi minulle. Mutta mitä ihana ystäväni Jaana ehdotti minua tekemään, vesiputouspääntiemekon...

Siinä minä sitten olin onnellisena sininen kangas kassissa ja ajatus vesiputouspääntiemekosta, molemmat asioita joita en olisi ikinä kuvitellut työstäväni.

Ja tällainen siitä sitten syntyi, omalla kaavalla, Jaanan opastamin muutoksin tätä ohjetta mukaillen. Tarviiko sanoa enempää... olen rakastunut, johonkin sellaiseen jota olen kammoksunut jo kauan.


Vyö on löytö Aleksi 13 loppuunmyynnistä, 
iskin silmäni siihen tietäen, että siitä tulee hyvä pari juuri tälle mekolle.Ehkä minä vielä uskaltaudun kokeilemaan jotain muutakin sinistä ja toistakin vesiputousmekkoa.

-Minna-

16 kommenttia:

 1. Tosi hyvin sulle sopii tuo pääntie!!! Lisää vaan tuollaisia:) Kaunis mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Seuraava on kyllä jo suunnitteilla ;).

   Poista
 2. Aivan ihana mekko ja täällä toinen joka on löytänyt sinisen 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikkupippuri! Kyllähän tuo sininenkin ihan kiva väri on, kun löytyy sopiva kuosi ja sävy, ehkä tosiaan uskaltaa nyt jotain muutakin sinistä.

   Poista
 3. Aivan ihana! Täytyy ehkä apinoida, niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Apinoi ihmeessä, tämä on niin mukava myös päällä.

   Poista
 4. Kauniisti laskeutuva mekko ja sopii nätisti sinulle. Samoin tuo sininen väri. Minäkään en oo ikinä käyttänyt perus sinistä. Oon kokenut sen jotenkin tylsäksi väriksi. Viimeisen vuoden aikana oon jostain syystä ommellut ja ostanut jonkin verran tummansinisiä vaatteita ja havahtunut siihen, että sehän onkin ihan jees ja yhdisteltävissä aika monen värin kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna! Tylsäksi ja ehkä liian konservatiiviseksi väriksi minäkin olen sinisen mieltänyt, mutta varsinkin valkoisen kanssa se on alkanut näyttämään jo kivankin raikkaalta.

   Poista
 5. Upea mekko!
  Sinulle on tunnustus blogissani: http://naana13.blogspot.fi/2015/08/tunnustus.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana, myöskin tunnustuksesta. Harkitsemme vielä blogin toisen kirjoittajan kanssa saisimmeko vastattua haasteeseen kivalla tavalla.

   Poista
 6. Täällä myös, piiiitkän tauon jälkeen sininen istuu silmään taas ihan suosikkina! En olis pari vuotta sitten vielä uskonut. Nyt oon niin in love!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten se maku muuttuu vuosien mittaan, miten jostain inhokista tulee suosikki tai päinvastoin. Itsekin sitä kyllä nyt katselee noita sinisiä ihan toisella silmällä.

   Poista