tiistai 6. lokakuuta 2015

Arvontapalkintoja arjen iloksi

Blogissa pidettiin "Back to school/work" -arvonta syksyn alussa, jossa lukijat saivat toivoa palkinnoksi asioita arjen iloksi tai arkea helpottamaan. Voittajia arvottiin kaksi, koska onhan tämä kahden ystävän yhteinen blogikin ja saimme tehdä kahdelle jutut toiveiden mukaan arjen iloksi.
Hukkakukka kirjoitti arvontakommentissaan "Onpa tosi kiva arvonta. Itselleni toivoisin uutta raikkaan värikästä penaalia koulunaloituksen kunniaksi. :)" Tarkempana väritoiveena saimme lilan, vihreän tai punaisen. Yhdistelimme näistä lilaa ja vihreää jo tutuksi tulleeseen Jaanan penaalin malliin. Vihreässä kankaassa oleva lila kuvio on silityskalvosta leikattu. Tämä oli värikkäin penaali, johon kykenimme. Oikein mukavaa koulunaloitusta, Hukkakukka!Toinen arvontapalkinto meni NorppaStiinalle, joka kommentoi "Syksyn balettituntien alkamiseen toivoisin tyttärelleni tyllikassia. Ne ovat niin ihania! Jos tyllikassi on liian työläs olisi toinen toive mu-va väreissä oleva heijastinliivi pikkumiehelle koossa 80/90." Ja tyllikassihan piti ehdottomasti toteuttaa, jotta tytär pääsee balettitunneille ;)

Tyttö oli toivonut tämän tyylistä tyllikassia, mikä oli vuosi sitten hyväntekeväisyyshuutokaupassa. Koska tuota glitteritylliä ei enää ole paikallisessa kangaskaupassa, piti ottaa käyttöön plan B. Tyttö tykkää turkoosista ja Frozenista, kuten vähän jokainen tuon ikäinen tyttölapsi eli sen pohjalta laadittiin uusi suunnitelma. Frozen-tyllikassiin yhdistettiin hopeista kangasta (jota oli jälleen haastavaa ommella…), turkoosia nauhaa, jossa on hopeisia tähtiä sekä turkoosin sinistä tylliä, missä on pieniä kimmelteleviä palloja. Kassin vuori on valkoinen ja turkoosin tyllin alla on valkoista tylliä. Tylliä on yhteensä jälleen 4 kerrosta eli riittävästi :D


Malli ja idea: Jaana
Kankaat ja tylli: Jätti-Rätti
Kuvionauha: Antassu


-Minna ja Jaana-

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Tämä oli hauska arvonta järjestää, kun sai palkintotoiveen voittajalta ja mahtavia ideoita oli paljon!

   Poista
 2. Siis tuo balettikassi herätti sellaista ihastusta eilen balettitunnilla muiden tyttöjen keskuudessa! Kiitos! Neitokainen oli onnensa kukkuloilla. 'Se on upein ikinä näkemäni kassi!!' Oli kommentti. 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos <3 Tuo on mitä paras palaute ja kiitos, ihana kuulla <3 Lapset ovat armottomia; jos ei tykkää niin sitä ei vaan tykkää ja sama myös toisinpäin ;)

   Poista