sunnuntai 24. elokuuta 2014

Tyllikassi goes bling-bling

Paikallisessa kangaskaupassa oli myynnissä hopeaa kangasta, josta tuli ensimmäisenä mieleen avaruuspuku. Noh, minulle siitä tuli vielä enemmän mieleen upea kassikangas, josta tulisi varsinainen bling-bling tyllikassi. Tästä kassista ei jäänyt puuttumaan kimallusta eikä glamouria! Neiti numero kaksi vei tämän bling-bling-tyllikassin joukkuevoimistelu- ja eskarikaverinsa synttärilahjaksi.



Idea, malli ja toteutus: oma
Kankaat ja satiininauha: kaikki Jätti-Rätistä


Tyllilaukun sisällä on jälleen pieni tasku. Kännyköitä nämä pienet voimistelijat eivät vielä käytä, mutta taskuun voi laittaa vaikka pillimehun. Taskun kangas on samaa hopeista, kiiltävää kuin on päälikankaanakin. Vuorikangas on vaaleanliilaa puuvillaa ja samasta kankaasta on ommeltu kassin kahvatkin. Tyllikassissa on tylliä taas kunnolla nimensä mukaisesti; neljä kerrosta rypytettynä. Kaksi päälimmäistä on tummanlilaa tylliä glitterpalloin ja kaksi alimmaista vaaleanlilaa tylliä.









-Jaana-

14 kommenttia:

  1. Aivan ihana, varmasti lahjan saaja tykkäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora ja lahjansaaja oli todellakin tykännyt kassista, takuuvarmaa k-6 kamaa ;)

      Poista
  2. Ihana kassi ja ihana blogi, olette molemmat taitavia! Olen iloinen, että tähän blogiin sattumalta törmäsin. Jaanalle terveisiä täältä Kodisjoelta =) Oman blogini päivitys on nyt kesällä jäänyt todella vähäiseksi, mutta kai tästä taas joskus... ja kun teille syysiltojen pimentyessä iskee huovutusinnostus, niin tervetuloa www.villakarpanen.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja mielettömän hauska sattuma, että löysit tänne! Terveisiä sinne kaikille! :) Meillä huovutusjutut on delegoitu mun siskolle, joka on huovuttanut myös lasteni kanssa ;)

      Poista
  3. Ihana <3 Lainasin ideaasi :D kuvia omassa blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tyllikassi inspiroi :) Kävin blogissasi katsomassa ja oli oikein kaunis sekä herkkä kassi.

      Poista