lauantai 28. tammikuuta 2017

Villa ja Villa -blogi vuonna 2017

Hyvää alkanutta vuotta blogin lukijoille!

Mietimme loppuvuodesta blogin pitämistä ja tämän miellekkyyttä; missään nimessä emme halua lopettaa kirjoittamista tai blogiamme, mutta myöskään tällä hetkellä se ei täytä tehtäväänsä. Pidämme blogia ennenkaikkea itseämme varten käsityöpäiväkirjana, mutta lähes saman asian ajaa myös Instagramin pitäminen. Näiden kahden välillä on todella suuri ero ajankäytön suhteen. Samalla kun blogitekstin tuottamiseen menee kuvauksineen, kuvanmuokkauksineen ja kirjoittamisineen helposti 1-2 tuntia, päivittää kuvat Instaan muutamassa minuutissa. Blogiin kommentteja ei juuri tule tai ainakaan enempää mitä Instaankaan ja Instan puolella on enemmän vuorovaikutusta kuvien katsojien kanssa. Niinpä motivaatio blogin sisällön tuottamiseen on arjen kiireen keskellä hakusessa. Tästä asiasta on tullut puhuttua useamman bloggarin kanssa ja todella monella tuntuu olevan samanlaisia ajatuksia. Valitettavasti :/ Blogeilla on paljon enemmän annettavana kuin Insta-kuvilla, mutta työmääräkin on paljon suurempi yhden julkaisun kohdalla.

Niinpä tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että blogi tulee viettämään vuonna 2017 hiljaiseloa ja päivitämme suurimman osan käsitöistämme Instan puolelle. Tänne laitamme jutut vain niistä spessuimmista, joista haluaa kirjoittaa enemmän ja julkaista useamman kuvankin. Katsotaan loppuvuodesta miltä tämä tapa on tuntunut ja miten jatkossa toimitaan. Yksi asia ainakin on varma; Villa & Villa jatkaa käsityöeloaan jossain muodossa jossakin ;)
Vuonna 2017 Villa & Villa -blogi päivittyy siis suurimmaksi osaksi Instan puolella. Tervetuloa sinnekin seuraamaan meidän käsityöpuuhasteluja!


- Jaana & Minna -

2 kommenttia:

  1. Harmi... Tämä oli lempiblogini. Pidän kovasti käsityöblogeista ja tämä oli vielä turkulainenkin! Instagramia, kun minulla ei ole, niin ei tule siellä käytyä. Harmi, täytyy sitten vain katsella, jos jotain tänne tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että blogimme on ollut mieleesi :) Katsotaan jos tässä kiireiden vähän helpottaessa jäisi enemmän aikaa blogillekin ja tulisi taas kirjoitettua tännekin :)

      Poista