lauantai 31. joulukuuta 2016

Käsityövuoden 2016 tilinpäätös

Koska vuoden aikana tulee tehtyä niin paljon eri juttuja, jotka päätyvät tänne blogiinkin asti, on kiva tehdä niistä kuvakooste. Ja koska juttuja on paljon, olemme tehneet kuvakoosteen aina puolen vuoden erissä. Tässä siis blogissa nähdyt asiat heinä-joulukuussa 2016. Aikaisemmat kuvakoosteet löydät blogin oikeassa reunassa olevasta listasta.


Heinäkuussa Jaana ompeli esikoiselle kesän juhliin pitsisen mekon ja siihen sopivan käsilaukun sekä kuopukselle Siiri&Myyry-paitabodyn ja vinovetoketjuhupparin. Salaisen ystävän lapselle Jaana ompeli peplumin tuplahelmalla, shortsihaalarin ja topin.
Heinäkuussa Minna tuunasi valmiita kenkiä painamalla niihin purjehdusaiheiset kuvat. Esikoiselle Minna ompeli pitsimekon, salaiselle ystävälle autopaidan ja kuopukselle kasan t-paitoja.
Elokuussa Jaana ompeli nuoremmalle tyttärelle perhosmekon ja valaita fanittavalle pojalle hupparin sekä pipon.Elokuussa Minna ompeli tytölle shortsihaalarin sekä tunikan ja caprit. Pojalle Minna ompeli paidan ja sekä värikkäät t-paidan sekä bokserit. Itselle Minna ompeli kolme toppia ja lahjaksi yhden jumppapussukan.

Syyskuussa Jaana ompeli nuoremmalle tyttärelle bambuhupparin ja itselleen origamivenekankaasta mekon.Syyskuussa Minna ompeli itselleen upean Turku-aiheisen mekon ja pojalle tähtihupparin sekä siihen sopivat housut.Syyskuussa blogissa julkaistiin myös Ommellen iloa syyspipot -hyväntekeväisyysjuttu, jonka puitteissa joukko ihania ompelua harrastavia naisia ompeli kasan pipoja vähävaraisten perheiden lapsille.Lokakuussa Jaana ompeli kummitytölle ja hänen siskolleen tyllihelmaiset mekot. Roosa nauha -hyväntekeväisyyshuutokauppaan valmistui neljä trikoohuivia sekä mekkosamistelusetti tytölle jä hänen nukelleen. Lisäksi Jaana teki hyväntekeväisyyshuutokauppaan silityskalvosta kokomerkkejä ja heijastavasta silityskalvosta tiaran sekä tassunjälkikuvia. Jaana teki myös pitkästä aikaa helmistä avainkorunauhoja lahjaksi.

Lokakuussa Minna ompeli tytölle kruunuhupparin ja itselleen tikkitakin.Marraskuussa Jaana ompeli pojalle tarhan aloitukseen Muumi-tossut ja valasfanille toisen paidan valaskankaasta valetuplahihoin.Marraskuussa Minna ompeli tytölle parkatakin ja lasten isälle sekä papalle t-paidat. Lisäksi isä ja isoisät saivat heijastimet.
Joulukuussa Jaana ompeli esikoiselle jouluaattona juhlamekon ja kotiin valmistui pöytätabletit ruokapöydälle ja samasta kuosista tyynynpääliset sohvalle.Joulukuussa Minna ompeli joululahjoiksi kolme hupparia, kolme paitaa ja torkkupeiton. Lisäksi Minna neuloi itsenäisyyspäivähenkiset villasukat itselleen ja lahjaksi sydänvillasukat. Joululahjaksi Minna neuloi pipon ja lapaset.Käsityövuoden 2016 jälkimmäisellä puoliskolla blogissa…

   … oli 32 julkaisua.
   … oli 68 tuotosta, joista
          54 ommeltua,
          4 neulottua,
          2 helmikorua,
          8 askarreltua.
   … oli yksi hyväntekeväisyysompeluhaaste.
   … oli yli 52.000 käyntiä blogissa ja yli 90.000 katsottua sivua!


Koko käsityövuonna 2016 blogissa…

   … oli 80 julkaisua.
   … oli 164 tuotosta, joista
          137 ommeltua,
          7 neulottua,
          2 helmikorua,
          18 askarreltua.
   … oli kaksi arvontaa.
   … oli kaksi hyväntekeväisyysompeluhaastetta.
   … perustettiin Instagram-tili.
   … oli lähes 95.000 käyntiä blogissa ja yli 161.000 katsottua sivua!


-Jaana & Minna-

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kaikki! :) varsinkin tyllihelma-mekot ja valaspaita.
  - Anni / Needles and Roses -

  VastaaPoista
 2. Koosteet on aina kivoja! Te oottekin ahkeroineet monia nättejä vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Koosteet on kyllä kivoja itsellekin, kun näkee kootusti mitä kaikkea on tullut tehtyä. Toisaalta uudessa blogissa on helppo ja nopea katsoa minkä tyyppisiä juttuja sieltä löytyy :)

   Poista