torstai 30. kesäkuuta 2016

Käsityövuoden 2016 välitilinpäätös

Ensimmäiset kuusi kuukautta tästä vuodesta 2016 ovat kuluneet ja on aika perinteisen kuvakoosteen, mitä alkuvuonna on tullut tehtyä. Linkit muihin kuvakoosteisiin löydät blogin oikeassa reunassa olevasta luettelosta.


Tammikuussa Jaana ompeli ompeluporukalle teetetystä yllärikankaasta itselleen lempparimekon ja tytölle tunikan. Blogissa oli myös kummipojan joululahjaksi saama Ninjago-huppari, toiselle kummipojalle ommeltu Ronaldo-paita ja hänen pikkuveljelle ommeltu Messi-paita. Kuopus sai kolmipyöräpaidan ja traktorin kuvalla paitabodyn. Itselle valmistui juhlakäyttöön hopeinen paita vesiputouspääntiellä ja esikoiselle bling bling -setti.

Tammikuussa Minna ompeli myöskin ompeluporukalle teetetystä yllärikankaasta itselleen mekon ja tyttärelle tunikan. Lahjaksi valmistui Frozen-mekko ja Spiderman-huppari. Myös omalle pojalle valmistui Spiderman-huppari ja farkut sekä sininen jumpsuit.
Helmikuussa Jaana ompeli itselleen kasan paitoja; lepakkohihaisen Marimekon trikoosta, hahtuvakankaasta vesiputouspääntiellisen t-paidan ja kaksi raitapaitaa uudella, omalla peruspaitakaavalla. Blogin arvontaan Jaana teki kolme posteria ja Sylva-hyväntekeväisyyshuutokauppaan kolme silityskuvaa.

Helmikuussa Minna ompeli pojalle hupparin ja collegehousut. Itselle valmistui pitkän haaveilun tuloksena housut, itselle ja tyttärelle pinkit mekot sekä tyttärelle paljettimekko.Maaliskuussa Jaana ompeli Marimekon Kompotti-kankaasta laukun, sisustuskorin ja meikkipussin. Blogiin tuli myös uusi meikkipussin ompeluohje. Kummitytölle valmistui peplum-mekko ja pikkusiskolle mekkobody. Kuopus sai kaahuhupparin ja -pussukan sekä autorepun Kånken Mini -kokoisena ja samanlaiset autot teipattiin hänen juomapulloon. Autorepun postauksessa oli mitat tuota reppua varten täydennyksenä viime syksyn reppututoriaaliin. Instassa oli kuva esikoisen synttäreille tehdyistä pillimukeista timanttikuvineen.


Maaliskuussa Minna ompeli itselleen vesiputouspääntiellisen paidan, molemmille lapsille collegepaidat hienoin silityskuvin ja pojalle keltaisen paidan.Huhtikuussa Jaana ompeli keskimmäiselle lapselle peplumin discoa varten, naapurin tytölle valmistui myöskin peplum Frozen-teemalla ja samisteluna Frozen-mekko myös hänen vauvanukelleen.Huhtikuussa Minna ompeli itselleen hopeanvärisen neulosjakun, tyttärelle pohjoisen reissua varten vielä merinovillaisen setin ja pojalle agettipaidan sekä housut. Lisäksi muulle perheelle Minna neuloi kevätpipot.
Toukokuun alussa blogissa julkaistiin Ommellen iloa -hyväntekeväisyysompelu, jonka tuloksia Jaanan ja Minnan sekä kaikkien muiden 25 haasteeseen osallistuneen ompelijan osalta ihaltiin kesäkuussa.Toukokuussa Jaana ompeli suurimmaksi osaksi vain kuopukselle. Poika sai tähtipaidan, kolme bodya yöpaidoiksi ja kahdet niihin sopivat yöhousut. Blogin 2-vuotisarvontapalkinnoksi Jaana ompeli frillapeppuhousut.
Toukokuussa Minna ompeli pojalle vappunaamiaisiin velhoasun, tyttärelle mekon kirsikankukin, itselle valkoisen pellavamekon ja blogin 2-vuotisarvonnan toisen palkinnon; Ninjago-hupparin.Kesäkuussa Jaana ompeli omille lapsilleen vain yhden paidan; kuopukselle piipaata toivomuksesta. Muut ommellut jutut liittyivät Ommellen iloa -hyväntekeväisyysompeluun; maksimekko, shortsihaalari, huppari, paitabody ja vaunuverho tuplarattaisiin.
Kesäkuussa Minna ompeli myös kasan vaatteita Ommellen iloa -hyväntekeväisyysprojektin puitteissa; kolme haalaria, paidan, shortsit, bodyn ja kaksi mekkoa sekä kassin. Lisäksi omille lapsille valmistui kesää varten shortsit ja hihattomat paidat. Itselle Minna ompeli farkut ja samanlaiset myös tyttärelle sekä niihin sopivan jakun.


Käsityövuoden 2016 kuuden ensimmäisen kuuden kuukauden aikana blogissa…
… oli 48 julkaisua.
… oli 96 tuotosta, joista
        83 ommeltua,
        3 neulottua ja
        10 askarreltua.
… oli kaksi arvontaa.
… oli yksi hyväntekeväisyysompeluhaaste.
… perustettiin myös oma Instragram-tili.
… oli yli 42.500 käyntiä ja yli 71.500 katsottua sivua!


- Jaana & Minna -

2 kommenttia:

  1. Huikaiseva ompelutahti! Mukava kun aikaa ja ajatusta on riittänyt hyväntekeväisyyteenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. … eikä blogiin edes päädy kaikki ommellut jutut… ;) Allekirjoittaneen tulee ommeltua hyväntekeväisyysjuttua useamman kerran vuodessa ja nyt oli upeaa toteuttaa yksi projekti yhdessä organisoiden :)

      Poista