tiistai 2. helmikuuta 2016

Pinkkiä toimistoon

Paikallisesta kangaskaupasta löydetystä pinkistä hieman joustavasta farkusta oli mielessä ensin farkut, mutta en vielä silloin rohjennut lähteä sellaisia yrittämään (nyt ne farkut jo onnistuisikin kun on yhdet ommellut). Menin siis turvallisella kaavalla ja ompelin farkusta mekot, samikset itselleni ja tyttärelleni. Vähän hempeämpi mekko käytettäväksi toimistolla.


Oma mekko on vanhalla tutulla kaavalla tehty, omien mittojen mukaan muokattu Jackie-mekko.Tytön mekko on vaan saksittu, hänen paitakaavaansa apuna käyttäen.Tytön mekon helmaan pitsillä hempeyttä ja kumpaankin taakse vetoketju näkyviin, itselle metalliketju ja tytölle pitsinen.Kaavat: omia muokkauksia
Kangas: Jättirätti, pitsivetoketju Majapuu


Nämä mekot osuivat taas ihan loistavasti Hommahuoneen värihaasteeseen, sillä helmikuu on pastellien kuukausi. Täällä lisää värihaasteesta, jos sinäkin haluat lähteä mukaan.

-Minna-6 kommenttia:

 1. Voi miten hyvän näköiset ja kiva idea äidillä ja tytöllä samanlaiset. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa seuraamaan meidän kahden käsitöitä harrastavan äidin blogia! Täytyypä tulla vierailemaan Aurinkokujalle :-).

   Poista
 2. Ihanan pirteän väriset toimisto mekot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä nämä kyllä ovat, yleensä kovin tummansävyisen toimistopukeutumisen rinnalla. Työkavereiden mielestä olin kovin keväisen pirteä tässä mekossani ;-).

   Poista