perjantai 7. elokuuta 2015

Back to school -arvonta

Kesän (olimme jo kirjoittamassa "ihanan lämpimän ja kauniin kesän", mutta taidamme jättää pelkän "kesän") jälkeen on taas aika palata arkeen. Kenellä se tarkoittaa töihin palaamista, kenellä kouluun palaamista, jollakulla se voi tarkoittaa kenties molempia.Ajattelimme järjestää arkeen paluun kunniaksi arvonnan. Arvonnan palkinnon on tarkoitus olla joku esine arjen sujuvampaan rullaamiseen tai kenties ihan vaan arkiseksi iloksi. Palkinto voisi olla kenties penaali itselle tai lapselle, jumppapussukka mieleisellä kuvalla, pipo syksyksi, kännykkälaukku koululaiselle, avainnauha töihin, heijastinliivi lapselle pimeisiin kouluaamuihin tai ihan jotain muuta, jonka sinä itse saat päättää ja toivoa. Syksytakkia ei kuitenkaan kannata toivoa vaan jotain hieman pienempää arvontapalkintoa ;)

Tämä arvonta on ainoastaan lukijoillemme; niin vanhoille kuin myös vaikka arvonnan aikana lukijaksi liittyneille. Arvontaan voi osallistua vaikka heti ja voittajan arvomme sunnuntai-iltana 16.8.2015. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin, jossa kerrot millaisen palkinnon sinä toivoisit voittavasi (tyyliin "Esikoinen tarvitsisi itselleen koulunaloitukseen sinisävyisen penaalin"). Itsellemme jätämme suhteellisen vapaat kädet toiveen toteuttamiseen :)

Onnea arvontaan ja ennen kaikkea jokaiselle mukavaa paluuta arkeen!-Jaana & Minna-

83 kommenttia:

 1. Oi pakko osallistua! Autokuvioitu heijastinliivi koossa 104 olisi meidän syksyn pelastus ;)

  VastaaPoista
 2. Syksyn balettituntien alkamiseen toivoisin tyttärelleni tyllikassia. Ne ovat niin ihania! 😍 jos tyllikassi on liian työläs olisi toinen toive mu-va väreissä oleva heijastinliivi pikkumiehelle koossa 80/90.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Noora! Onnetar suosi sinua ja lähetimme mailia väritoiveita sekä yhteystietoja koskien :)

   Poista
 3. Vaikea tajuta, että se on kohta syksy, kun eihän tämä kesä ole säiden puolesta vielä alkanutkaan, ainakaan täällä idässä.. Esikoinen aloittaa koulun ja toivoisin pojalle liikuntatunneille sopivaa mielellään jalkapalloaiheista jumppapussia. Seuran värit pun-valk-musta, mutta poika itse pitää kyllä kaikesta värikkäästä, erityisesti oranssista, vihreästä ja turkoosista, joten melkein kaikki käy!

  VastaaPoista
 4. Ihana arvonta! Täälläkin olisi toiveissa heijastinliivi koossa 104 :)

  VastaaPoista
 5. Huippukiva idea tällainen arvonta! Minä haluaisin itsekkäästi uuden penaalin töihin :) Tyyli ja väritys konservatiinen :)

  VastaaPoista
 6. Pikku prinsessalle jokin kiva kassi balettitunneille, kun reppu on turhan iso pelkille tossuille (,hameelle) ja juomapullolle.

  VastaaPoista
 7. Tykkäisin ihan hirmuisesti kännykkävyöstä. Siis vyölaukku/joustava vyö kännykkäpussilla, jota voisi lenkillä tai salilla käyttää. :)
  Jos tämä liian työläs niin toinen toive avainnauha itselleni jollain suloisella/kivalla kuviolla.
  Ps. Liityin lukijaksi

  VastaaPoista
 8. Minä en toivo mitään - enkä täten osallistu arvontaan. Muilla selvästikin tarpeita enemmän - ja paljon hyödyllisimpiä! Halusin vain tulla kertomaan, että aivan mahtava arvontaidea! Ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanezki :D Tämä oli aivan huippukommentti, pisti hymyilemään. Hyvää syksyn alkua sinulle!

   Poista
 9. Heijastinliivi onkin jäänyt pieneksi, joten ekaluokkalaiselle sellainen olis mahtava ja tarpeen. Hän pitää eläimistä, etenkin pupuista ja pesukarhuista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riikka, tämä arvonta oli valitettavasti ainoastaan lukijoillemme.

   Poista
 10. Voi mä niin haluaisin itselleni uuden työpussukan, sellaisen olka "laukku" version johon sopii kaksi puhelinta ( iso älypuhelin ja pienempi työpuhelin), henkilökortti ja iso nippu avaimia joita ei voi roikottaa ulkopuolella. Vanha alkaa olemaan niin rispaantunut ja on tylsä musta, malli on näppärä kun hihna on säädettävä joten sen voi laittaa vaikka vyötärölle jos ei halua että se keikahtaa haitolle kun jotain tekee.

  VastaaPoista
 11. Onpa tosi kiva arvonta. Itselleni toivoisin uutta raikkaan värikästä penaalia koulunaloituksen kunniaksi. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Hukkakukka! Onnetar suosi sinua ja lähetimme mailia väritoiveita sekä yhteystietoja koskien :)

   Poista
 12. Kiva arvonta. Koulutien aloittavalle heijastinliivi.

  VastaaPoista
 13. Hauska arvontaidea!!! Minä toivoisin tytölle tyllikassia, olen niitä pitkään täällä kuolaillut:) Jos se on liian työläs, niin sitten itselleni pieni laukku/pussukka, jonne mahtuisi puhelin ja avaimet ja vaikka nenäliinapaketti. Ja sellainen, jossa saa hihnan yli olan...

  VastaaPoista
 14. Minikokoiselle harrastajalle pikkuriikkinen kerhoreppu! :)
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tämä arvonta oli valitettavasti ainoastaan lukijoillemme.

   Poista
 15. Meidän tabletti kaipaisi uutta miehenkin käteen sopivaa pussukkaa :)

  VastaaPoista
 16. Mikäli voitto sattuisi kohdalleni, toivoisin palkinnoksi neulatyynyä. Ne kun on jotain, mitä en itse koskaan saa aikaiseksi tehtyä. Jotain mustanpuhuvaa tai rochenkistä mieluiten. Saumurini luona neulat töröttävät yhdessä saumurirullassa ja peittarin luona taas vain kankaanpalassa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpanro 13 (itselläkin neulatyyny vielä tekemättä… kiitos muistutuksesta ;) )

   Poista
 17. Minä toivoisin 11v kitaristipojalle laukkua, johon mahtuisi A4-kokoinen nuottikansio. Ihan mahtavaa olisi, jos laukusta löytyisi omat taskut plektroille ja virittimelle. Laukku saisi olla olalla kannettava, mutta niin miehekäs ja katu-uskottava, että sitä kehtaisi kavereiden nähden käyttää. :)

  VastaaPoista
 18. Minä toivoisin kolmevuotiaalle prinsessalle (kooltaan n. 98) kauluria kylmempiin syksypäiviin. Taka-ajatuksena ottaa siitä itse mallia tuleviin kaulureihin :)

  VastaaPoista
 19. Täällä eräs 3 vuotta kotiäitinä ollut on tehnyt paluun hektiseen työelämään ja avainnauha työavaimille tulisi enemmän kuin tarpeeseen...(pääsisi eroon vatsanpehmike-lääkkeitä mainostavasta nauhasta :D )

  VastaaPoista
 20. Heijastinliivi (122-128 cm vaatteita käyttävälle vikkeläliikkeiselle 5-vuotiaalle neidille) tulisi tarpeeseen tänne maalle. Voiton osuessa kohdalle toivoisin siihen jotain pientä tyttömäistä väriä tai heppamaista juttua, niin pukisi mielellään päällekin. Viime talven jo pieneksi jäänyt keltainen ei ollut neidin mieleen ja teki parhaansa hukatakseen sen jonnekin ihan "vahingossa" :D

  VastaaPoista
 21. Olettepas upean arvonnan laittaneet pystyyn, joten ehdottomasti mukana:) Hmm..jos olisin niin onnekas, että voitto osuu kohdalleni, palkinnoksi toivoisin olkanauhallisen pussukan/kukkaron/laukun, johon mahtuu avainnippu ja kaksi puhelinta. Palkinnon haluaisin antaa rakkaalle ystävälleni.

  VastaaPoista
 22. Hieno arvonta! Heijastinliivi pikkuiselle olisi tarpeen. s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Keskimmäiseni aloittaa koulutiensä. Hänellä ei ole pussukkaa liikuntavaatteille, sellainen olisi kiva. Sininen olisi hyvä väri.

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mukana ehdottomasti. Työn ja koulun yhteensovittamisessa kulkee miniläppäri matkassa lähes aina, vaan nyt hajosi läppärin pussukka.... ja jotain pehmeää pitäisi saada läppärin ja kovan maailman väliin..
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 25. Kiva arvonta! Mulle kelpais mustanpuhuva avainkaulanauha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eveliina, tämä arvonta oli valitettavasti ainoastaan lukijoillemme.

   Poista
 26. Kummityttöni aloitti eilen koulun, hänen turvakseen toivoisin violettia heijastinliiviä jollain prinsessaisella teemalla :) annairamanii@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Itselleni olisi tarpeen uusi kännykkäpussukka (ilman kaulahihnaa) kännykänvaihdon myötä. :)

  VastaaPoista
 28. Onpas kiva arvonta :) Liityinkin heti lukijaksi, että voin osallistua.
  Toiveena olisi unisex jumppakassi jollain kuvalla. :)

  VastaaPoista
 29. Liityin lukijaksi ja toiveena voisi olla semmoinen suht simppeli reppu tai joku nyssykkä, millä voi roudata pikkutyttömme (pian 2 v) tai jollei ihan älyttömän työlästä, niin itse asiassa joo... uudet tossut päiväkotiin tytölle. Paitsi jos on liian työläitä, niin jotain muuta sit. :)

  VastaaPoista
 30. No jäi kesken tuo... siis jolla voi roudata tytön vaatteita päiväkoti-koti-väliä.

  VastaaPoista
 31. esikoiselle joku uus lakki ois jees :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 32. Ihana arvonta! Kuopuksella olisi tarvetta sisätossuille =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Totesin töiden alkaessa, että olen hukannut kännykkäpussini, joten sellaiselle olisi akuutti tarve :)

  VastaaPoista
 34. Nuorimmaisen poikasen tarha reppu koki keväällä kovan kolauksen ja vielä ei ole löytynyt mieluista...ja äiti ei ole vielä saanut aikaiseksi ja ehtinyt tehdä uutta. ;-) Ja hänellä olisi vielä synttäritkin 5v tulossa joten tämä olisi aivan loistava jos onnetar kerrankin potkaisisi. ;-) p.s teillä on iiihana blogi. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, Hanna. Valitettavasti tämä arvonta oli ainoastaan lukijoillemme.

   Poista
 35. Jumppapussukka vois olla tarpeellinen meidän pojille :)

  VastaaPoista
 36. Liityin lopulta lukijaksenne arvonnan innoittamana. Minä toivoisin luokanopen töihin penaalia, johon sopisi muutama kynä ja kännykkä.

  VastaaPoista
 37. Esikoinen tosiaankin tarvis toilettipussukan, sellaisen esiteinipojalle sopivan. Nykyisen vaaleansinisen, hellyttävällä pupukuvalla varustetun hän on saanut alle yksi vuotiaana.

  VastaaPoista
 38. Eskarilaispojalle vihreä autobotti (transformerseja ne mun lapsuudessa oli..) Megatron-penaali olis täydellinen yllätys :)

  VastaaPoista
 39. Ihana arvonta! Syyspipo mulle itselle ois kiva tai sitten 3.luokkalaiselle pojalle juurikin jokin "poikien logolla" varustettu pipo :)

  VastaaPoista
 40. Itselleni avainnauha olisi kovasana etenkin jos sen saa noin hienona verrattuna normaalinauhoihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Milla, valitettavasti tämä arvonta oli ainoastaan lukijoillemme.

   Poista
 41. Hmm.. ekaluokkalainen poika tarvis kyllä kännykkäpussin :) tummasävyinen mielellään.

  ullamaijat ät gmail piste com

  VastaaPoista