lauantai 5. heinäkuuta 2014

Terveisiä Tanskasta

Kesäterveiset Tanskasta!Sekä Minnan että Jaanan perheet olivat varanneet lomamatkan Tanskaan toisistaan tietämättä ja vieläpä osittain samaan aikaan. Muiden perheenjäsenten tärkeimpiä lomaelämyksiä oli tietenkin Legoland, mutta me, perheiden rouvat saimme varmasti lähes yhtä suuret elämykset tanskalaisissa kangas- ja askartelutarvikekaupoissa :) Ja vielä kun kesän alennusmyynnit oli käynnissä, oli se ylimääräinen ilo!Stoff & Stil, KööpenhaminaPanduro Hobby, Kolding


Jaanan matkaan tarttui useampi kangas Köpiksen Stoff & Stilistä ja kaksi Stoff 2000:sta. Lisäksi tuli ostettua muutamia ompelu- ja askartelutarvikkeita. Kesän alennusmyynnit olivat tosiaan päällä, joka ei yhtään auttanut kankaiden ostamisessa järkeviä määriä ;)


Vas.yläkulmassa paksuja puuvillakankaita, oik.reunassa puuvillakankaita ja alimmainen viskoosia
Keskimmäisten kuvien kankaat Stoff 2000:sta, ylempi pehmeää puuvillaa, alempi paksua puuvillaa
Vas.alanurkassa sabluunoita kankaanpainantaan.

***

Minna vieraili Odensen Stoff&Still:ssä ja tarttuihan sieltä matkaan kaikenlaista :-). Aikamoinen taivas oli ja ostaa olisi voinut vaikka mitä, mutta aikaa ja matkalaukkutilaa oli rajoitetusti niin piti nopsaan valita parhaimmat palat.
Kollaasikuvassa kooste Stoff&Stil visiitin saaliista. Kaikki muut trikoita paitsi keskellä oleva kissa ja sulka, jotka olivat digiprintattuja tyynyliinanpäällisiä, tai siis puolikkaita.


Jaanan vinkistä tuli vierailtua myös Koldingen Stof2000:ssa ja sieltä mukaan tarttui mustavalkoinen markiisikangas ja tarvikkeita. Lapsetkin pääsivät valitsemaan itselleen ompelumerkkejä ja neppareita :-). Seuraavalla kerralla täytyy kyllä ottaa mukaan yksi matkalaukku ihan vaan kankaita varten. 
Stoff&Still:ssä tuli tiedusteltua vielä mahdollisuutta suomeen lähetykselle, mutta ainakaan tanskan liikkeistä ei lähetysmahdollisuutta tänne ole, valitettavasti.


Ihanaa oli reissussa, mutta ihan huippua oli palata kotiin, omaan sänkyyn ja ompelukoneiden ääreen ;-).


-Jaana & Minna-

2 kommenttia:

  1. Ihania kankaita!!! Miten mulla on menny Stoffi aina ohi kun oon Köpiksessä ollu.. Pitänee ehdottaa miehelle matkaa Köpikseen, ihan vaan kun on niin kiva kaupunki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suositellaan käyntiä ja tilaa matkalaukuissa :) Köpiksessä nuo kaksi kangaskauppaa oli lisäksi ihan lähekkäin niin siinä sai nopeasti rahansa kulumaan ;)

      Poista