torstai 4. lokakuuta 2018

Hopea ja hyväntekeväisyyshuutista 5.10.2018

Taas on aika tehdä hyvää <3 Perjantaina 5.10.2018 klo 10:00-22:00 on jälleen kerran meidän harrasteompelijoiden hyväntekeväisyyshuutokauppa. Se pidetään facebookissa erillisessä ryhmässä ja koko tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Hope-yhdistykselle, joka käyttää potin vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi ympäri Suomea. Tuotteita on yli 500, laidasta laitaan, esim. vaatteita, asusteita ja laukkuja.



Jaana ompeli tällä kertaa hyväntekeväisyyshuutokauppaan kaksi heijastavaa liiviä. Heijastinliiveiksi näitä ei saa sanoa, koska eivät ole viranomaisten testaamia. Koska Vinkeellä on hyödyllisyysmallisuoja tällaisten heijastavien liivien tekemiseen, ei muut saa tehdä niitä myyntiin. Lupa näihin heijastaviin liiveihin kysytty ja saatu Vinkeeltä, kiitos siitä <3







Liivi takaa



Molempien liivien kangas on Suomessa valmistettua Michael´s High Tech -ulkoilukangasta, joka on tuulenpitävä, hengittävä sekä likaa ja vettä hylkivä. Valkoiset, mustat ja harmaat osat ovat heijastinkangasta. Yksisarvisliivin värikkäät palat ovat velourista.



Liivi takaa





Minna neuloi hyväntekeväisyyshuutokauppaan heijastavat lapaset eli samalla teema jatkui :) Lapaset ovat S-kokoiseen käteen sopivat. Lapaset on neulottu Novitan Hohde-langasta.



Hope -hyväntekeväisyyshuutokauppa pidetään siis perjantaina 5.10.2018 klo 10:00-22:00 tässä fb-ryhmässä (linkki)




Tehdään yhdessä hyvää!


-Jaana & Minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti