sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kaksivuotiaan pyöräpaita

Taas löytyi paikallisesta kangaskaupasta jotain ihanaa; Noshin kolmipyöräkangasta. Kuopus sai siitä ensimmäiseksi kolmipyöräpaidan. Jos paidan olisi kokonaan tehnyt tuosta kankaasta, olisi siitä tullut omaan makuun liian levoton. Niinpä etu- ja takakappale mustasta, suht´ ohuesta joustocollegesta ja "metallinen" kuva paidan helmaan.Kaava: Rascal koko 92cm (Ottobre 4/2013)
Kangas: Noshin kolmipyörä -trikoo, Jätti-Rätti
Kuva: Silhouettella leikattu, Noshin kolmipyöräkankaan kuvasta jäljennetty
Silityskalvo: Metallic Flex -kalvo / MDP SuppliesKolmipyörän kuva on siis jäljennetty Noshin kangaskuvasta ja leikattu Silhouette-leikkurilla. Ensimmäistä kertaa oli pientä ongelmaa leikkurin suhteen, sillä en tehnyt sillä koeleikkausta ja tuon metallipintaisen silityskalvon olisi saanut leikata vähän painavammin. Osittain lähti irti nätisti, osittain jouduin näyttämään kuvalle askarteluveistä. Mies kysyi, että eikö olisi vaan helpompi leikata kuva uudestaan oikeilla asetuksilla? Noup, ei pysty, sittenhän tämä pala olisi mennyt hukkaan ja joutanut roskiin… ;)

Jotta paidassa on lisää särmää, ompelin peittarilla koristetikkaukset hihansuihin. Ompelin siis "väärinpäin" eli nurjapuoli tuli näkyviin oikealle puolelle.Olipa kiva ottaa taas sovituskuvia 2-vuotiaan kanssa! Siis oikeasti oli. Poika on innoissaan kuvauksista, kuuntelee ohjeet ja seisoo paikoillaan. Anna tämän vaiheen jatkua, kiitos ;) Kun olin saanut kuvat otettua, poika ilmoitti tarmokkaasti "kuvia, lis-hää!" :D Muutenkin kuopukselle on tosi palkitsevaa ommella, kun poika tykkää vaatteistaan, halailee äidin ompelemia ja ilmoittaa "äiti om-pe" <3-Jaana-

2 kommenttia: