torstai 31. joulukuuta 2015

Käsityövuoden 2015 tilinpäätös

Koska blogiin tulee vuoden aikana sen verran paljon julkaisuja ja tuotoksia, olemme tehneet puolen vuoden välein tilinpäätöksen kaikesta blogissa olleesta kuvakoosteen muodossa. Vuoden 2015 ensimmäiset kuusi kuukautta löytyvät täältä ja blogin oikeassa reunassa on linkit muihin blogin kuvakoosteisiin. Alla siis kuvakooste heinäkuusta 2015 alkaen.


Heinäkuussa Jaana ompeli itselleen vinoleikkauksisen paidan, kuopukselle kaksi jumpsuitia (nimeltään Murheenkryynin ja sen kaverin Revanssin), ompeluvaatevaihtoon jalkapallohupparin ja shortsit sekä itselleen perhosten Ruskamekon.
Heinäkuussa Minna ompeli lapsille setin raitavaatteita; mekon ja kolme paitaa. Lisäksi Minna ompeli itselleen sydämellisen mekon Marimekon kankaasta ja sinisen vesiputouspääntiellisen mekon.
Elokuussa Jaana ompeli raitakankaasta kassin veneastioita varten sekä Kånken-tyyppisen repun. Lisäksi blogissa oli aiemmin neulottu tähtipeitto poikavauvalle.Elokuussa Minna ompeli myöskin Kånken-tyyppisen repun, itselle Sweet Dandelions -kankaasta mekon ja eskarin aloittaneelle pojalle Star Wars -penaalin.Elokuussa blogissa oli myös meidän yhdessä tekemä reppuohje.Syyskuussa Jaanan villassa ommeltiin jumpsuiteja; hellehaalari isommalle ja kummallekin tytölle omat jumpsuitit. Lisäksi itselle valmistui perhosmekko Mersia Designin kankaasta.Syyskuussa Minna ompeli itselleen toisen vesiputouspääntiellisen mekon ja pojalle t-paidan sekä farkkujerseystä housut. Molemmille lapsille valmistui myös nahkatossut; tytölle muffinssikuvin ja pojalle tähtikuvin.Lokakuussa Jaana ompeli keskimmäiselle lapselle ja kuopukselle farkkujerseystä pipot silityskuvin. Itselle tuli ommeltua monikäyttöinen rypytystoppi ja farkkutrikoosta kaitalehame sekä legginsit. Blogin Back to school/work -arvonnan palkinnoksi Jaanan villassa ommeltiin Frozen-tyllikassi. Roosa nauha -hyväntekeväisyyshuutokauppaan Jaana ompeli kaksi jumppapussia sekä naisten legginsit joustofarkusta.

Lokakuussa Minna ompeli itselleen Marimekon kankaasta hameen sekä upean villakangastakin. Blogin Back to school/work -arvontaan Minnan villassa ommeltiin toiveiden mukainen värikäs penaali.
Marraskuussa Jaana ompeli ihanasta Mutturallan Bears-kankaasta kuopukselle paidan sekä housut. Keskimmäinen lapsi sai pianotunneille oman kassin ja penaalin. Kummipojalle ommeltiin lahjaksi koripalloaiheinen heijastinliivi sekä siihen koripallopipo heijastinkuvalla. Itselle Jaana ompeli käsityömessuja varten PaaPii Designin kankaasta tunikan.
Marraskuussa Minna ompeli tytölle sydänkuvioisen trikoopaidan. Molemmat lapset saivat Kangaskapinan ihanasta Joulusikermä-trikoosta paidat. Poika sai myös tähtipaidan silityskalvosta leikatun tähden kera.Joulukuussa Jaana ompeli kuopukselle Muumi-bodyn ja housut yöpuvuksi, jossa Muumipeikko on tehty pimeässä heijastavasta silityskalvosta. Itselle Jaana ompeli farkkumekon roosalla ruusukauluksella. Jaanan villassa tuunattiin myös yksi puhelimen kotelo ja äidille valmistui helmistä avainkaulakoru.
Joulukuussa Minna neuloi tytölle mekon sekä askarteli useamman kauniin pillikranssin.Heinäkuussa saimme haasteen kertoi blogimme tarina, joka löytyy täältä.


Lokakuussa kävimme myös Tukholmassa Syfestivaleneilla ja kirjoitimme jutun käsityöviikonlopusta ja Tukholman käsityökaupoista.
Käsityövuoden 2015 jälkimmäisellä puoliskolla blogissa…

   … oli 45 julkaisua.
   … oli 59 tuotosta, joista
          52 ommeltua,
          2 neulottua,
          1 koru ja
          4 askarreltua.
   … oli 1 arvonta.
   … oli 1 ompeluohje.

   … oli 35.500 käyntiä ja yli 56.000 katsottua sivua! Mieletön määrä lukijoita, kiitos! Eniten tultiin etusivulle ja luettiin postauksia listana. Katsotuimmat sivut olivat ohjeet sekä viime syksyltä valopallopostaus (lähes 4.000 katselua puolen vuoden sisällä) ja Turun käsityökauppoja koskeva postaus (huikeat yli 2.000 katselua 2,5 kuukauden aikana). Keskimäärin blogissa on käyty tällä ajanjaksolla 200 kertaa päivässä ja katsottu 310 sivua!


Blogin koko käsityövuosi 2015 yhteensä oli puolestaan lukuina

   … 95 julkaisua.
   … 150 tuotosta, joista
           136 ommeltua,
           2 neulottua,
           5 korua ja
           7 askarreltua.
   … 3 arvontaa.
   … 2 ompeluohjetta.

Yhteensä vuonna 2015 oli yli 56.500 käyntiä ja 91.000 katsottua sivua! Huh, huh! Kuten blogimme tarinaan kirjoitimme, pidämme tätä blogia omana käsityöpäiväkirjanamme, mutta ilman teitä lukijoita ei olisi mieltä nähdä tätä vaivaa blogin eteen. Kiitos jokaiselle lukijalle ja erityisesti kommentin jättäneille! Kohta jatketaan uuteen vuoteen samoin kujein ;)


- Jaana & Minna -8 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia, käsitöitä. Kaunista. Kiitos tästä vuodesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Ja kiitos kommenteista, ne ilahduttavat aina!

   Poista
 2. Ihana lukea näitä koonteja. Kaikkea ihanaa on teidänkin blogiin vuoden aikana kerinnyt kerääntyä <3

  VastaaPoista
 3. Hienoja käsitöitä ja kauniin harmoninen kokonaisuus! Upea vuosi ollut teilläkin :) Onnea tulevaan ❤️

  VastaaPoista
 4. Kivoja ompeluksia, erityisesti reput jäi mieleen :))

  VastaaPoista