torstai 24. syyskuuta 2015

Jumpsuitkateus osa 2

Ensin pikkuveli sai omat jumpsuitinsa, mistä isosiskoille iski jumpsuitkateus. Esikoiselle valmistui oma haalari ja nyt keskimmäinen sai puhuttua itselleen samanmallisen jumpsuitin kuin velikin sai. Meillehän ei siis isommille lapsille tule tällaisia jumpsuiteja! Eipä… ;) Mutta sopimus on, että sitä saa käyttää ainoastaan kotona oloasuna eikä julkisilla paikoilla.

Neiti jumppakärpänen pyysi ottamaan kuvat, miten jumpsuitin kanssa voi treenata vaikka kärrynpyöriä tai vaakaa :D Hyvin sujuu!
Resorit tuottivat päänvaivaa, kun kankaan sävyistä ei löytynyt. Lapsi itse valikoi tuon hennon roosan kangaslaatikoista. Samaa sävyä löytyi trikoona, jolla huppu on vuoritettu ja täsmälleen samaa sävyä siis hihan- sekä lahkeensuihin resoreiksi. Muuten jumpsuitia ei ole vuoritettu, sillä joustocollegen nurja puoli on harjattu ja siis mielettömän pehmeä.
Kaava: Ottobre 4/2012, koko 128cm
Kangas: jc, Jätti-Rätin palalaari
Vetoketju: Va-Rit, Turku


-Jaana-


P.S. Tähän on tulossa vielä kolmas osa, sillä täytyyhän esikoisenkin saada samalla kaavalla tehty jumpsuit, koska pienemmilläkin sisaruksilla on… Huoh… Jumpsuitkateus siis jatkuu vielä ;)

2 kommenttia:

  1. Ainakaan selkä ei jää paljaaksi, että kyllä nämä ihan käytännöllisä ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tosiaan jää ;) Tyttö on innostunut käyttämään tätä jopa yöasuna niin pysyy varmasti lämpimänä.

      Poista